Mega party creativ la absolvirea Școlii ADC

Mega party creativ la absolvirea Școlii ADC

În seara aceasta, de la 19.30, e motiv de veselie printre creativi: sunt sărbătoriți absolvenții Școlii ADC în cadrul unui banchet creativ. Organizatorii Școlii ADC cheamă toată publicitatea, cu tot cu clienți, pentru un mega party la Apollo111, în Clădirea Universul.

Școala ADC, organizată de Art Directors Club România, asociația directorilor de creație și strategilor, a trecut printr-o transformare de amploare anul trecut, după doi ani de pandemie, în care comunicarea a întâmpinat provocări majore. 

Noua formulă de Școală a inclus o structură nouă de curs, bazată pe două module, un număr record de profesori, patru tutori și un juriu final de seniori din publicitate și marketing, care au evaluat portofoliile studenților în cadrul unui examen desfasurat la Mezanin, în Clădirea Universul.

Hai să aplaudăm absolvenții și să ne mai vedem și noi!, spune Laura Nedelschi, Vicepreședinte al ADC România.

Școala ADC e gândită cu menirea de a descoperi talente noi și de a le pregăti pentru o carieră în publicitate, de a încuraja un suflu nou în publicitate, foarte necesar în această perioadă. 

Tânăra generație a noului val de comunicare este sărbătorită astfel, la absolivire, cu o super petrecere de creativi și încurajată să își găsească drumul în industria de publicitate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related