PR Tea de Iași: Create a PRecious world

PR Tea de Iași: Create a PRecious world

PRIME Iași vă invită la cea de-a XXIX-a ediție a proiectului PR Tea de Iași, care va avea loc în ziua de joi, 18 mai, ora 17:00, la cafeneaua Acaju.

PRIME Iași organizează și în această primăvară un proiect drag sufletului nostru. O întâlnire informală, elegantă, unde ceașca de ceai nu are cum să lipsească.

PR Tea de Iași este proiectul marca PRIME Iași, în care specialiști din sfera Comunicării și Relațiilor Publice, dar și din domeniile conexe, abordează teme care să vizeze instrumente și tehnici folosite în această arie de lucru.

Tema de anul acesta este „Create a PRecious world” având ca și concept „Fancy ART”. Prin acestea, ne dorim să valorificăm arta frumosului în combinație cu arta ce se regăsește pretutindeni, ilustrând astfel tematica pe care o vom aborda, anume organizarea de evenimente.

În atenția noastră o vom avea pe Ada Teslaru, consultant independent în comunicare și totodată organizatoarea Romanian Creative Week, care ne va introduce în întregul univers al organizării de evenimente și ne va împărtăși experiența sa în domeniu.

Vă așteptăm cu drag să servim o ceașcă de ceai și să aflăm tainele din spatele unui eveniment reușit!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related