PR Tea de Iasi prezinta PR Kit-ul organizarii de eveniment

PRIME Iasi, filiala a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza pe data de 9 decembrie 2009 a doua editie a evenimentului PR Tea de Iasi. Acesta va avea loc in libraria Carturesti din incinta Iulius Mall, intre orele 19.00 si 20.30, si se adreseaza atat studentilor si masteranzilor de la Comunicare si Relatii Publice din Iasi, cat si celor din domenii conexe.

Ajuns deja la a XVI-a editie in Bucuresti, organizat de PRIME Romania, PR Tea apare in Iasi pentru crearea unei legaturi mai bine conturate intre studenti, mediul business si specialistii din aceasta arie a Comunicarii. Evenimentul este o intalnire de discutii pe diferite teme din domeniu, intr-o atmosfera informala.

Invitatii celei de-a doua editii a PR Tea de Iasi, Ovidiu Chitovanu, Executive Director FRONT PAGE Communication si Geo Diaconescu, organizator independent de evenimente, le vor vorbi studentilor despre "PR KIT-ul organizarii de eveniment". Aceasta tema este necesara pentru a evidentia atat importanta teoriei, cat si utilitatea experientei in domeniu pentru practicienii in Comunicare, Relatii Publice, Publicitate.

Studentii sunt asteptati sa completeze formularul de inscriere de pe www.primeiasi.ro/prtea si sa-l trimita intre 1- 5 decembrie 2009.

PR Tea de Iasi este un eveniment realizat cu sprijinul Carturesti, Ministerul Tineretului si Sportului si cu ajutorul Ziarul de Iasi, Kiss FM, 360city.ro, altiasi.ro, iasi4u.ro, apPRentice.ro si este recomandat de IQads si IQads Kadett.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related