PRIME Iasi organizeaza cea de-a treia editie PR Tea de Iasi

PRIME Iasi, Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza cea de-a treia editie PR TEA de Iasi pe data de 12 mai, incepand cu ora 19.00, la libraria Carturesti.

PR TEA de Iasi este o intalnire informala dintre doi specialisti din domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice si 35 de studenti interesati de aceasta arie. Tema aceastei editii este "PR online- acces la primul click". Intr-o atmosfera cu aroma de Relatii Publice, invitatii Ciprian Gavriliu - Managing Director Play The Balls si Marius Sescu-marketer vor impartati din experienta proprie tips-uri si trick-uri utilizate in comunicarea online.

Acest eveniment se adreseaza studentilor si masteranzilor de la Comunicare si Relatii Publice, Marketing si Jurnalism, care se pot inscrie online pe adresa www.primeiasi.ro/prtea, incepand cu data de 3 mai.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Sponsor: Editura Lumen
Parteneri media: Evenimente Studentesti, Iasi LIVE, revista Iasul Monden, Impact FM, Life City, LumeBuna, PR Progress, 360 city
Proiect recomandat de IQads Kadett

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related