Cand femeile isi urmaresc visul

Cand femeile isi urmaresc visul

Sonia Marta, autoare la 15 ani, cu 3 cărți publicate, elevă a International British School of Bucharest, face parte dintr-o colaborare cu doamne din întreaga lume, dornice să împărtășeașcă sfaturi și să inspire femeile să fie lideri, să creadă în ele însele și să își urmeze visele, pentru a schimba lumea în bine.

Ce-ar fi dacă am putea inspira oamenii din întreaga lume să aibă inițiativă?

Această întrebare a fost sursa de inspirație pentru crearea acestei cărți. O viziune de a crea ceva frumos dar puternic care să inspire alți oameni să aibă inițiativă, să acționeze în propriile comunități și prin munca lor să găsească modalități de a face lumea un loc mai bun.

Women Leading the Way” subliniază importanța leadership-ului feminin și impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra societății și oferă cititorilor o colecție de perspective și experiențe diverse ale femeilor care s-au remarcat într-o gamă largă de domenii și industrii. Cartea își propune să inspire și să împuternicească femeile care aspiră la poziții de leadership prin oferirea de sfaturi practice și instrumente pentru a avea succes.

Această carte este o colecție de povești pentru femei, scrise de femei, concentrate pe dorința lor de a inspira cititorii să descopere care este acel lucru unic pe care îl oferă lumii, să își clarifice viziunea și șă își dezvolte abilitățile de a fi leaderi. Prezentând modele de urmat din viața reală și ușor de identificat din toate domeniile care schimbă lumea prin antreprenoriat, educație, dăruire, inovație și mai mult, care au avut curajul să își asculte chemarea și au acționat pentru a face ceea ce își doreau o realitate.

A avea încredere în sine pentru a aduce schimbarea este una dintre cele mai importante calități de care aveți nevoie pentru a reuși să faci o diferență, așa cum explică Sonia Marta:

"Nu renunța niciodată la visele tale, indiferent cât de dificile sau imposibile par. Dacă ai puterea să vizualizezi ce îți dorești, deja ești mai aproape de împlinirea visului tău."

Coautoarea proiectului Women Leading the Way, Peace Mitchell, spune:

"Să crezi în tine este o forță incredibilă care începe cu tine. Indiferent dacă vrei să schimbi lumea, să inventezi un produs incredibil, să înfrunți brandurile mari, să inspiri oameni, să-ți faci afacerea globală sau să visezi lucruri mari, este timpul să acționezi și să urmezi acea chemare!"

Poate fi provocator să fii un lider de succes și Sonia Marta oferă acest sfat pentru ceilalți care își doresc să devina lideri:

"Sfatul meu este să crezi în tine și în viziunea ta și să faci pași mici în fiecare zi către obiectivele tale. Nu te teme să eșuezi sau să faci greșeli, deoarece acestea sunt esențiale pentru a învăța."

"Am scris această carte pentru că știm că atât de multe femei cu vise și ambiții mari se mulțumesc să joace un rol mic și sunt împiedicate de diferite temeri și îndoială de sine. Am vrut să transmitem un mesaj puternic și clar lumii și tuturor femeilor că nu trebuie să fie așa, iar această carte vă va ghida în depășirea îndoielilor de sine și vă va inspira să îmbrățișați curajul de a vă urma visele și de a fi lideri." explică Mitchell.

Lansarea cărții Women Leading the Way a avut loc la Londra, în aprilie, la Târgul de carte din Londra, unde a participat si Sonia Marta, și va fi urmată de un festival online ce va include interviuri și prezentări ale fiecărui autor în luna mai.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related