Miruna Ioani - siblondelegandesc.ro a ajuns la 100k followers pe Instagram

Miruna Ioani - siblondelegandesc.ro a ajuns la 100k followers pe Instagram

Miruna Ioani, blogger din 2007, mamă și medic dentist, a atins cifra de 100.000 de urmăritori pe platforma Instagram. Cunoscută pentru blogul său și pagina de Facebook intitulate ”Și Blondele Gândesc”, Miruna a reușit să construiască o comunitate puternică și implicată în jurul intereselor și pasiunilor sale.

Chiar dacă blogul și pagina sa de Facebook s-au dezvoltat organic de-a lungul timpului, Miruna a ales să investească efort și strategie în dezvoltarea paginii sale de Instagram.

”Dacă blogul și pagina de Facebook au crescut de la sine, pagina de Instagram a fost crescută intenționat, cu strategie. Anul trecut, pe vremea asta, aveam pe IG 7k followers, acum am 100k. Sunt un exemplu viu că se poate crește pe rețelele de socializare și dacă ai ratat startul. Vreau să inspir și alte persoane care își doresc să se dezvolte în acest spațiu”, transmite Miruna.

"Ne bucurăm să anunțăm că Miruna a atins pragul de 100.000 de urmăritori pe Instagram! Suntem mândri să o reprezentăm cu succes în proiectele comerciale, consolidand un parteneriat vechi de mai bine de 6 ani", declara Marius Dondorici, Managing Partner Parenting ADS.

Miruna Ioani își dorește să inspire și să motiveze alte persoane care doresc să se dezvolte în spațiul online. Ea crede în puterea conținutului autentic, în relația strânsă cu comunitatea sa și în importanța unei strategii bine gândite în mediul digital.

Bloggerul și medicul dentist Miruna Ioani este recunoscută pentru abordarea sa sinceră și deschisă în articolele și postările sale, oferind sfaturi și păreri din experiența sa personală în diverse domenii, de la parenting și lifestyle, până la îngrijirea dentară și sănătate. Ea a creat o conexiune puternică cu publicul său, iar numărul impresionant de urmăritori de pe Instagram reprezintă o recunoaștere a valorii și relevanței conținutului pe care îl oferă.

Miruna Ioani continuă să-și dezvolte prezența online, aducând inspirație și informații utile comunității sale în continuă creștere. Pentru a fi la curent cu cele mai recente postări și noutăți, urmăriți-o pe blogul său siblondelegandesc.ro, pe pagina de Facebook Și Blondele Gândesc și pe pagina sa de Instagram.

Compania Parenting ADS, singurul hub de digital media nișat pe piața de parenting din România. Portofoliul de Content Creators gestionat în acest moment în mod exclusiv de Parenting ADS însumează peste 40 de Influenceri și Bloggeri de parenting precum Dan Cruceru, Alina, Sorescu, Crina Coliban, Otilia Mantelers, Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa, Roxana Blagu, Andra Udrea, Bebelonia, Tavi Clonda, Andreea Ola și mulți alții, cărora li s-au alăturat, recent, Andreea Antonescu, Justina Vigheciu și Cristina Herea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related