Regia de digital Parenting ADS continua sa isi consolideze poziția de lider pe zona de influencer marketing prin parteneriatul in exclusivitate cu Crina Coliban

Regia de digital Parenting ADS continua sa isi consolideze poziția de lider pe zona de influencer marketing prin parteneriatul in exclusivitate cu Crina Coliban

Compania Parenting ADS, singurul HUB de digital media nișat pe piața de parenting din România devine, incepand cu luna septembrie 2022,  reprezentantul exclusiv de vânzări de publicitate online al Crinei Coliban.

Crina Coliban este foarte cunoscuta in comunitatile de parinti si apreciata ca specialist in alaptare, diversiticare, copii mofturosi, somn si probleme in primii 3 ani de viata ai copiilor. 

“Crina este un partener de suflet al Parenting ADS, fiind alaturi de noi inca de la inceput. Ne bucuram sa ne regasim si sa continuam impreuna sa aducem informatii de calitate in comunitatea parintilor din Romania”, Madalina Putineanu, Managing Director Parenting ADS.

De mai bine de 5 ani, Crina sustine un turneu national, "Cum ii facem pe copii sa manance", un adevarat maraton in 15 orase din tara. Timp de 2 ani a sustinut o rubrica dedicata la PRO TV, la "Vorbeste lumea", a publicat 3 carti din seria "Permis de Parinte" si este in tipar cu cea de a 4-a.  

” Parenting Ads? Pentru mine, e ca si cum sunt nașii mei! Cu multi ani in urma, ei m-au descoperit la Brasov si m-au invitat la o conferinta in Bucuresti, "ca sa ma arate lumii". Au trecut ani de atunci, am crescut extraordinar de frumos, de armonios, si eu, si ei, iar acum, iata-ne din nou impreuna.

De ce iar impreuna? Eu am zis: Parentingul in tara asta are numele "Parenting Ads".

Ei nu stiu ce au zis, dar, la cat s-au bucurat, cred ca au zis ca li se intregeste Familia . Si stiti cum e, unde suntem multi si buni, iubirea creste si copilul din Romania mai bine traieste!”, Crina Coliban.

În 2021 si 2022 portofoliul Parenting Ads a continuat sa creasca, atât prin preluarea vânzărilor digitale ale unor platforme de parenting influente (copilul.ro în luna februarie și demamici.ro în noiembrie), cât și prin reprezentarea în exclusivitate a unei serii de Content Creators, care au în jurul lor comunități numeroase de părinți.

Portofoliul de Content Creators gestionat în acest moment în mod exclusiv de Parenting ADS însumează peste 40 de Influenceri Specialiști și Bloggeri de parenting printre care: Dan Cruceru, Alina, Sorescu, Miruna Ioani, Cristina Siscanu, Otilia Mantelers, Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa, Roxana Blagu, Andra Udrea, Tavi Clonda, Andreea Ola și mulți alții.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related