Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA aduce primul Punct de Prim Ajutor Emoțional la Untold

Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA aduce primul Punct de Prim Ajutor Emoțional la Untold

Știm că sănătatea emoțională e importantă, dar cu toate acestea, o lăsăm mereu la urma priorităților. În fuga cotidiană, o amânăm: după urgențe, după vacanță, după concert, nu e timpul acum. Ba da, spune Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA: chiar acum e momentul potrivit. Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA este primul brand care aduce mental health-ul la un festival de muzica din România, la Untold, și îi oferă un spațiu de înțelegere și cunoaștere chiar în mijlocul oamenilor. Pentru că distracția și echilibrul emoțional sunt la fel de importante, iar sănătatea înseamnă grijă și de mintea ta, nu doar de corpul tău. 

Sănătatea depinde de armonia dintre ceea ce gândim și simțim - lucru asupra căruia atrage atenția Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA, care în 2022 a integrat Clinica de Psihoterapie Oana Nicolau, adunând acum peste 130 de specialiști cu experiență în psihoterapie, disponibili offline și online, și a creat canalele de social media @in.terapie cu scopul de a normaliza discuțiile despre mental health.

 

Sănătatea emoțională devine o prioritate la Untold

Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA, partenerul de sănătate Untold, activează anul acesta primul Punct de Prim Ajutor Emoțional și face din mental health o prioritate la cel mai tare festival al verii. 

Timp de patru zile, pe parcursul festivalului, în corner-ul Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA, participanții la Untold vor găsi o zonă de canapele, care reface atmosfera din cabinetele de psihoterapie, și specialiști cu care pot vorbi despre problemele lor. Este un spațiu sigur, în care oamenii pot discuta cu terapeuți despre orice subiect în legătură cu sănătatea lor emoțională.

Oricine poate discuta cu un terapeut în spațiul dedicat Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA din cadrul Untold. Sesiunile de la Therapy Lounge durează 15 – 20 min și au loc la Untold în fiecare zi, între orele 16.00 – 20.00

În cornerul Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA de la Untold sunt pregătite mai multe activități pentru bunăstarea participanților la festival: cocktailuri sănătoase obținute din sucuri și siropuri naturale, aprobate de nutritioniști Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA, quiz-uri cu premii fresh  și vouchere cu reduceri la terapie, sedințe gratuite de psihoterapie, un abonament pe un an la Clinica de Psihoterapie Oana Nicolau, vouchere la servicii de kinetoterapie sau pentru testarea nivelului de Vitamina D din corp.

Kinetoterapeuții Kinetic Sport & Medicine sunt pregătiți să explice participanților care este impactul problemelor emoționale, precum furia, anxietatea, stresul asupra organismului și să îi învățe exerciții ușoare pentru detensionarea zonelor corpului în care se reflectă stările psihoemoționale.

Este important să vorbim despre sănătatea emoțională într-un spațiu relaxat, cu ușurință, fără inhibiții. La Untold, Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA face loc pentru această conversație, extrem de necesară, și găsește tonul potrivit pentru ea, în cadrul acestei serii de activări.  

 

Starea de bine în România

Nevoia de a aduce în discuție partea psihoemoțională nu este nouă. În România, discuția cu un psihoterapet încă este stigmatizată, deși beneficiile sunt conștientizate de majoritatea românilor și documentate de studiile de specialitate. Peste 150 de milioane de persoane din Uniunea Europeană trăiesc cu o problemă psihoemoțională, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

“Tendința noastră este aceea de a fugi de emoțiile puternice, însă tocmai ele sunt cele care ne fac puternici pe termen lung. E important să învățăm să ne recunoaștem stările și să nu le mai ținem ascunse, ci să le exprimăm sănătos și să le transformăm în ceva constructiv pentru noi. În 2023 este timpul să lăsăm rușinea de a merge la terapie deoparte”, declară Oana Nicolau, psihoterapeut și co-fondator al Clinicii Oana Nicolau, parte a Rețelei Privată de Sănătate REGINA MARIA.

Primul pas în grija pentru sănătatea emoțională este să înțelegem și să vorbim despre ea. Punctul de prim ajutor emoțional de la Untold, realizat de Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA, este o acțiune importantă de conștientizare a problemelor de mental health cu care ne confruntăm în 2023 și un îndemn de a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră emoțională. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related