Tururile ghidate Un-hidden Bucharest îți relevă arta din spații publice. Explorează orașul prin intermediul lucrărilor de street art din spații publice

Tururile ghidate Un-hidden Bucharest îți relevă arta din spații publice. Explorează orașul prin intermediul lucrărilor de street art din spații publice

Proiectul Un-hidden Bucharest documentează, cartează și creează trasee care relevă arta din spațiul public bucureștean, și împreună cu Open Doors, invită publicul să descopere lucrări remarcabile în cadrul a cinci tururi ghidate.

Proiectul Un-hidden Bucharest, creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023, facilitează sentimente de apartenență și identitate culturală prin redescoperirea și apropierea afectivă a locuitorilor de oraș și artă, în spațiul public. Publicul este invitat să participe la 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 performance live stream și 1 expoziție, care au ca scop promovarea cunoașterii și a explorării prin artă a spațiilor publice din cartierele din București.

 

Calendar tururi ghidate

2 Septembrie 2023, București
16 Septembrie 2023, București
30 Septembrie 2023, București
14 Octombrie 2023, București
28 Octombrie 2023, București

Și acum, o veste minunată! Începând de astăzi, te poți înscrie în cadrul tururilor ghidate cu tema street art. 

Toate activitățile proiectului și produsele proiectului Un-hidden Bucharest sunt puse la dispoziția publicului gratuit.

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel. 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Lente, Romexpo
Parteneri media: BookHub, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related