Data Revolt împlinește 5 ani - cum arată o jumătate de deceniu de inovație și excelență în digital marketing

Data Revolt împlinește 5 ani - cum arată o jumătate de deceniu de inovație și excelență în digital marketing

În august 2018, Cosmin Năstasa și Bogdan Zaharia și-au unit forțele, ghidați de vocea tot mai puternică a unei piețe dornice să se inițieze în servicii complexe de digital marketing. Astfel a luat naștere Data Revolt, prima agenție cu capital exclusiv de proveniență românească de performance marketing cu servicii integrate de colectare și analiză a datelor.

5 ani mai târziu, Data Revolt se bucură de recunoaștere în piață, de o poziționare proeminentă - top 3 agenții din România -, de un portofoliu care numără peste 90 de clienți din 23 de țări, de o echipă de 60+ profesioniști și de o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

La împlinirea a jumătate de deceniu, DRA își consolidează statutul și celebrează creșterea organică, naturală, sănătoasă pe care i-a asigurat-o oferta de servicii integrate pe care le oferă. Performance Marketing, Programmatic, Analytics, SEO, Content Marketing, Marketing Automation, UX/UI design și serviciile de consultanță au adus DRA în atenția jucătorilor importanți din e-commerce, martech și nu numai. Aniversarea de 5 ani e un prilej bun pentru a reflecta la reușite, experiențe anterioare și obiective:

 

Premii și recunoaștere

Recunoașterea pentru utilizarea datelor a venit, pe parcursul acestor 5 ani, deopotrivă din partea clienților și a experților în domeniu. Eficiența, cunoștințele, experiența și capacitatea de a construi strategii câștigătoare au făcut ca premii precum MIXX Awards să devină deja o tradiție; polița cu premii DRA găzduiește deja 4 trofee IAB: Best Use of Data, Most Effective Campaign, Lead Generation Campaign și Search Excellence Awards.

Certificările GMP (Google Marketing Platform) și premiul YouTube Awards confirmă, încă o dată, excelența echipei DRA. Însă liderii industriei nu limitează recunoașterea doar la atât: din 2022, Data Revolt este una dintre puținele (3%) agenții de marketing din România care a devenit Google Premier Partner.

 

Portofoliu de clienți

DRA nu este un simplu furnizor de servicii de marketing digital, ci partenerul propriilor clienți. Spunem asta fără falsă modestie, tocmai pentru că unul dintre lucrurile care ne-au diferențiat dintotdeauna a fost aderarea la obiectivele de business ale clienților. Urmărim, alături de ei, creșterea durabilă și ne calibrăm strategiile în funcție de scopurile importante.

Serviciile pe care le oferim sunt ajustabile pentru diferite categorii de clienți; de la companii mari și până la mici antreprenori sau start-ups, abordăm strategia în funcție de calibrul beneficiarului și de oportunitățile de creștere reală pe care le are. Printre zecile de nișe și industrii în care avem experiență se numără telco, e-commerce, retail, health & pharma, fashion, beauty, finance, start-up sau app.

Cu alte cuvinte, indiferent de calibrul și poziționarea businessului pe care îl au în grijă, clienții noștri beneficiază de servicii și strategii de dezvoltare data-driven personalizate în funcție de nevoile și de obiectivele specifice.

Ne mândrim, după 5 ani de la înființare, cu un portofoliu extins de clienți, care include nume mari de pe piața din România precum Orange, Flanco, Bringo, dar si businessuri antreprenoriale locale ca Blindspot (fost TPS Engage) si MURMUR.

 

Serviciile DRA

Într-o lume în care incertitudinea este noua definiție a obișnuitului, noi continuăm să ne bazăm pe certitudinea pe care ne-o oferă datele. Rămânem fideli crezului care a dus la înființarea DRA și care ne-a asigurat locul în topul celor mai bune agenții din România și ne folosim de date pentru a genera soluții optime de business.

Pe lângă această bază solidă de date, în poziționarea aceasta ne mai ajută faptul că oferim soluții integrate de digital marketing, nu servicii individuale. Campanii PPC integrate cu SEO, Social Media & Marketing Automation, SEO susținut de Content sau mixurile Programmatic & PPC sunt doar câteva dintre abordările pe care le tratam global, pornind de la date.

 

Parteneriatele DRA

Tocmai pentru că am fost mereu deschiși către această abordare integrată și ne-am dorit dintotdeauna să găsim cele mai bune soluții pentru problemele clienților noștri, n-am ezitat să încheiem parteneriate cu companii complementare de renume, precum Mad About Digital, ThinkDigital, Kochava, Flowpoint, Mixpanel, Segment, Adjust, The Marketer. Drept urmare, datorită partenerilor noștri, suntem în prezent una dintre puținele agenții care pot, cu adevărat, să ofere soluții custom-made.

 

Social și Industry Impact

Pentru connoisseurs, OK Institute va avea un sequel. În 2022, am pus pe hârtie (și nu numai) bazele unei academii de digital marketing, Data Revolt Academy. Ne-am propus ca, prin acest proiect, să contribuim la educarea tinerilor care vor să urmeze o carieră în digital, punându-le la dispoziție know-how-ul și experiența celor mai buni specialiști din domeniu (și din Data Revolt).

 

Ce ne rezervă viitorul?

Într-un mediu de business în care nesiguranța e singura certitudine, iar evoluția e pe cât de îmbucurătoare, pe atât de solicitantă în privința nevoii de adaptare, DRA rămâne un partener honest și reliable.

Pentru noi, viitorul vizează aceiași 3 piloni cheie care ne definesc și în prezent: specialiști/ consultanți de top, tehnologii inovatoare și strategii de business bazate pe date.

 

Cum ne găsește aniversarea #5?

Status: Mai stabili, mai puternici și mai determinați.
Check-in: la intersecția dintre publicitate digitală, tech și consultanță de business.
Listening to: Can’t Stop Me Now (Queen)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related