Cea mai mare expo-conferință de IT&C – DevTalks Romania–  vine toamna aceasta în orasul tau, Cluj-Napoca, cu peste 1200 de programatori

Cea mai mare expo-conferință de IT&C – DevTalks Romania–  vine toamna aceasta în orasul tau, Cluj-Napoca, cu peste 1200 de programatori

Amazon Web Sevices, Apple și SPACE For a Better World vin la DevTalks Cluj 2023.

DevTalks Romania, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT și developerilor, ajunge în orașul tău pe 27 septembrie, la Cluj Innovation Park. Dupa ediția din iunie, unde a reunit peste 6000 de participanți, alături de 110 speakeri internaționali și locali, DevTalks Romania alege Cluj-Napoca. Sunt așteptați peste 1200 de programatori și profesioniști IT care vor avea acces la două scene: Main Stage, scena dedicată temelor de  Inteligența Artificială și Programming Stage care va aborda subiecte precum Java, DevOps, Big Data, Web, Cybersecurity și evoluția trendurilor în programare. Peste 30 de speakeri internaționali vor fi prezenți la eveniment, de la companii renumite, printre care: Amazon Web Services, Apple, SPACE For a Better World și multe alte nume mari din industrie.

DevTalks Cluj-Napoca ajunge la cea de-a 6-a ediție, pe 27 septembrie, între orele 10:00 și 18:00. Își propune să aducă și de această dată în atenția profesioniștilor IT ultimele tehnologii de top care pot fi explorate în zona expozițională, precum și zeci de conferințe și workshopuri susținute de speakeri internaționali. Google, Sponsorul Principal al evenimentului, va lua cuvântul în deschidere, la Cluj Innovation Park.

„Ne bucurăm să observăm cum DevTalks Romania a devenit cea mai dorită conferință de către programatorii și profesioniștii IT. Odată cu DevTalks Cluj-Napoca, ne dorim să urmărim cum întreaga comunitate IT devine din ce în ce mai deschisă la explorarea noilor tendințe și tehnologii din industrie. Pe Main Stage  vor fi  dezbătute subiecte de Artificial Intelligence, fiind centrul discuțiilor noastre înca de la lansarea evenimentului în 2014. Pe Programming Stage vor fi abordate teme de maximum interes astăzi, precum: Java, Cybersecurity, DevOps sau Big Data. Îi așteptăm pe toți cei peste 1200 de profesioniști IT să descopere și zonele expoziționale: Tech Edu Area (zona dedicată micilor developeri cu vârste între 6 și 14 ani), Women in Tech Area și Networking Areas. DevTalks este locul ideilor, planurilor și conexiunilor în industria IT.”, Larisa Dima, Project Manager @DevTalks Cluj.

 

Printre cele mai așteptate sesiuni ale ediției, se fac remarcate:

Taking AI to the Center Stage of Your Company - Amit Bendor @ Artlist

“Să punem AI sub lumina reflectoarelor: călătoria de la peisajul actual al inteligenței artificiale, prin provocările sale, până la multitudinea de oportunități pe care le aduce.

Observați cât de accesibilă a devenit AI pentru dezvoltatori, permițând noi funcții și îmbunătățind fluxul de lucru. Cu exemple practice de cod, vei vedea cum AI poate deveni vedeta companiei tale.”

Cloud-native application development in the age of AI – Alessandro Vozza @ Solo.io

“Ecosistemul nativ din cloud evoluează într-un ritm rapid, iar introducerea AI și a învățării automate accelerează ritmul inovației.

În această discuție, vom descoperi modul în care AI ne schimbă metodele de construire și operare ale aplicațiilor native din cloud, precum și evoluția ecosistemului din cloud pentru a susține noile cerințe.

Vom discuta, de asemenea, despre modul în care AI este folosită pentru a îmbunătăți experiența developerului și cum ne poate ajuta să construim aplicații mai bune. Vă vom ghida printr-o introducere despre ce sunt aplicațiile native din cloud și de ce obțin rapid inimile și mințile dezvoltatorilor.”

UX of data. 2023 edition.Damjan Obal @ Ardoq

“Big Data.

În ultimul deceniu, continuăm să vorbim despre „date - ca noul petrol”, datele drept motorul din spatele companiilor de succes. Vorbim despre o întreagă economie de date a companiilor care oferă soluții de date, care promit să ne transforme în mașini comerciale centrate pe date, bazate pe KPI și super-optimizate. Dar știți ce, lucrul cu date este o poveste de dragoste complexă. În această discuție, vom arunca o privire în lumea datelor industriale cu provocările și oportunitățile sale. Calitatea datelor este cireașa de pe tort și experiența utilizatorului (UX) creează un concurent neașteptat.”

DevTalks Cluj este susținut de: Track Partner – Betfair, Tech Area Partner – IDS Consulting,  Gold Partners – EMERGN, 8x8, Revolut, LSEG, Tech Supporter – Siemens. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Sponsorului Principal, Google.

Organizatorii vor pune la dispoziția participanților transportul prin autobuze pe rutele Centru Cluj - Cluj Innovation Park și Cluj Innovation Park - Centru Cluj.

Cei interesați de eveniment își pot achiziționa biletele pe devtalks.ro/cluj#tickets.

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: 

  • DevTalks, cea mai asteptată conferință IT, care reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT. 
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia. 
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related