Imobiliarium lansează seria de podcasturi sub acelasi nume – Imobiliarium Podcasts

Imobiliarium lansează seria de podcasturi sub acelasi nume – Imobiliarium Podcasts

Imobiliarium, cea mai amplă expoziție digitalizată dedicată pieței rezidențiale, lansează Imobiliarium Podcasts, cu scopul de a oferi un instrument-cheie pieței rezidențiale, acoperind subiecte de interes din industrie.

Realizate cu jucători de renume din piață și alături de oameni cu experiență din imobiliare, episoadele Imobiliarium Podcasts sunt moderate de organizatorul expoziției, Mihai Cima și dezbat teme importante, atât pentru clienți finali, investitori, dar și pentru profesioniștii din industrie. Printre invitații Imobiliarium Podcasts se numără owneri, manageri, experți financiari, jurnaliști, arhitecți, desingeri, consultanți din industria imobiliară.

“Am învățat în toți acești ani de Imobiliarium că informația este unul dintre cei mai importanți factori către succes. De la schimbul de idei și până la implementare, evenimentul nostru a performat pentru că am comunicat eficient cu clienții noștri. Același lucru ne dorim și odată cu lansarea Imobiliarium Podcasts, să oferim acces tuturor clienților Imobiliarium la un canal de informare super transparent, cu un conținut de calitate superioară și cu o informație puternică.”, spune Mihai Cima, fondatorul Imobiliarium și Managing Partner Universum Events.

Imobiliarium 2023 va avea loc în week-end-ul 13-15 octombrie, în cadrul centrului de evenimente NORD Events Center by Globalworth, o locație modernă, accesibilă – aflată la un minut distanță de stația de metrou Pipera.

Imobiliarium, prima expoziție tehnologizată dedicată zonei de rezidențiale, este organizat de una dintre cele mai mari companii de organizare de evenimente – Universum Events. Lansat în 2017, ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, expoziția Imobiliarium abordează un obiectiv simplu: de a facilita posibililor cumpărători procesul de selecție și achiziție a unui imobil rezidențial, aducând tehnologia în prim plan.

Expoziția Imobiliarium reunește cel mai mare număr de ansambluri noi, ținând cont de experiența și istoricul acestora și, totodată, cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale.

Prin intermediul platformei de înregistrare MyConnector, organizatorii Imobiliarium facilitează accesul gratuit la eveniment, dacă înregistrarea este realizată înainte de începerea târgului. Același instrument digital oferă vizitatorului și posibilitatea de a primi o segmentare dedicată a ofertelor din cadrul expoziției (în funcție de nevoile sale, bifate la înscriere), astfel încât în cadrul evenimentului va ști exact ce ansamblu se regăsește în criteriile sale.

Totodată, pe toată perioada expoziției, vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea ansamblurile prin imagini 360 grade, disponibile pe device-urile expozanților, înainte de a le vizualiza în formă fizică, unele dintre acestea fiind încă nefinalizate.

Pre-înregistrarea se poate face direct pe website, iar accesul la eveniment este gratuit odată cu aceasta, iar pentru cei care nu aleg această variantă, biletul de acces direct la expoziție va fi în valoare de 20 de lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related