Legrand și White Image lansează campania „Cucerește viitorul proiectelor alături de Legrand" și își recompensează partenerii

Legrand și White Image lansează campania „Cucerește viitorul proiectelor alături de Legrand" și își recompensează partenerii

White Image, prima și cea mai mare companie de e-mail marketing din România, a implementat pentru al 5-lea an proiectul de loializare castigculegrand.ro, desfășurat sub sloganul: "Cucerește viitorul proiectelor alături de Legrand".

Campania își propune să recompenseze partenerii care cumpără, până la finalul lunii august, dintr-o listă de peste 2400 de produse participante.

Targetul campaniei este de a implica peste 100 de parteneri care să se înscrie și să participe activ în promovarea produselor selectate Legrand. Campania se adresează revânzătorilor, instalatorilor și electricienilor și/sau magazinelor de produse electrice. Aceștia au la dispoziție un mecanism simplu prin care se pot înscrie pe site-ul castigculegrand.ro prin crearea unui cont în platformă și încărcarea facturii. În urma procesării acestora, companiile ce promovează produsele participante în campanie vor fi recompensate.

“Pentru noi este deosebit de importantă relația cu toți partenerii noștri de vânzări, prin intermediul cărora ajungem în casele românilor cu unele dintre cele mai eficiente și funcționale produse din industrie. Sunt game precum Valena, Living Light, care înbunătățesc sistemele tradiționale, sau Matix, care înglobează produse cu ergonomie superioară și sunt mai subțiri ca niciodată. Agenția White Image ne-a fost alături de la început cu întreaga lor expertiză și am dezvoltat până acum cinci ediții împreună”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Locuințele și birourile ergonomice cu o funcționalitate prietenoasă sunt tot mai apreciate de români, în contextul în care eficiența energetică și confortul au devenit factori esențiali pentru spațiile de locuit sau de lucru. Pe o piață încă în formare în ceea ce privește produsele ergonomice și eficiente energetic, trendul se păstrează ascenedent și în această perioadă, prin utilizarea unor instrumente de marketing specializate, potrivit White Image.

În plus, piața de soluții eficiente energetic este așteptată să-și continue avansul de două cifre din ultimii ani, în condițiile în care costurile mai mari cu energia și inflația au pus presiune pe bugetele românilor, pe de o parte, iar pe de alta consumatorii au devenit mult mai sofisticați. Oamenii pun un accent mai mare pe wellbeing (starea de bine) și adoptă cu mai mare ușurință tehnologia în viețile lor.

White Image a creat conceptul campaniei, "Cucerește viitorul proiectelor alături de Legrand" și întreg mecanismul de loializare din cadrul site-ului castigculegrand.ro. Acesta din urmă presupune gestionarea conturilor de utilizatori, mecanismul de încărcare și de procesare a facturilor, identificarea facturilor ce includ produsele participante, a pragurilor valorice atinse de fiecare participant și încadrarea acestora pentru diversele praguri valorice în funcție de suma acumulată și înscrierea în tombolă.

Produsele Legrand participante în campanie reprezintă vârfuri de gamă și produse reprezentative pentru elementele electronice standard din orice locuință, birou sau spațiu comercial ce au fost create după peste 85.000 de ore investite în cercetare. Acestea includ game premium precum gama Valena (cu produse inovatoare și sofisticate) sau gama Living Light (cu ajutorul căreia poți transforma sistemele tradiționale în sisteme inteligente, și care integrează cea mai bună tehnologie digitală existentă pe piață) sau gama Matix care înglobează produsele cu ergonomie superioară și sunt mai subțiri ca niciodată.

Legrand este o companie franceză cu o istorie ce datează din anii 1865 fiind un pionier al industriei electrice și lider mondial în acest domeniu. Legrand comercializează peste 300.000 de produse, fiind prezentă în 90 de țări și comercializând produse în 180 de țări.

White Image este liderul local în soluții de loializare și e-mail marketing, fiind înființată în 2003, iar de anul acesta face parte din grupul France MediaPost, grup controlat de La Poste – Poşta Franceză cu o prezență în 63 de țări, grup înfiinţat în 1477.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related