Aproape 20.000 de iubitori de jazz în Parcul Etnografic din Cluj. Amintirile s-au scris la HOME of IQOS

Aproape 20.000 de iubitori de jazz în Parcul Etnografic din Cluj. Amintirile s-au scris la HOME of IQOS

Energie, ritmuri captivante și multă bucurie. Vreme de trei zile, gospodăriile și livezile Parcului Etnografic din Cluj-Napoca au fost invadate de muzică de cea mai bună calitate. Cea de-a 11-a ediție Jazz in the Park a adunat în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” aproximativ 20.000 de oameni. Și două alpaca. 

În prima zi, spectacolul muzical memorabil a fost susținut de legendarii Fun Lovin’ Criminals, de Jazz Quarters Trio, Andra Botez și Alexandru Andrieș. De-a lungul zilei, pe lângă prestațiile artistice de pe scena principală, participanții au putut să se bucure și de experiențele inedite care au completat pauzele dintre concerte. Plini de culoare și de energie, pasionații de muzică de calitate au ales Barn Stage, locul unde IQOS și-a răsfățat comunitatea cu Aldaris, Moss Farai și Blanilla. Mixul muzical variat a satisfăcut toate preferințele, iar HOME of IQOS a completat experiența cu numeroase premii. De altfel, în fiecare zi, un membru al clubului IQOS a plecat acasă cu un dispozitiv IQOS ILUMA din noua gamă lansată în această vară.

A doua zi, festivalul a fost sold out. Legendarul Mulatu Astatke i-a purtat pe cei prezenți la concert într-o călătorie muzicală memorabilă, iar pe Hill Stage, Pantaloons, Mork, FUNKorporation, JazzyBIT au făcut publicul să vibreze pe ritmuri jazz și funk. Barn Stage by IQOS a fost preluat de MeloMelanj care a creat o atmosferă inconfundabilă, pentru un final de zi plin de energie și dans. În HOME of IQOS, membrii clubului IQOS au dus distracția la nivelul următor cu rețete de cocktailuri create special pentru ei și au creat amintiri pe care le-au imortalizat în spațiul foto și le-au lăsat apoi să umple spațiul virtual, pe contul de Instagram @iqos_ro.

Pe lângă cei 7.000 de iubitori ai muzicii care au venit la festival în cea de-a doua zi,  și-au făcut remarcată prezența doi vizitatori speciali: Nea Caisă și Findus, doi masculi alpaca. Aceștia nu doar că s-au bucurat de  muzică, dar au captat și  atenția celorlalți spectatori prezenți în Parcul Etnografic, care le-au oferit mâncare și mângâieri. Proprietarii celor două mascote simpatice spun că acestea s-au bucurat din plin de entuziasmul oamenilor.

Ultima zi a fost la fel de plină de muzică bună și energie. Pe Hill Stage au urcat Andrei Petrache Trio, Ada Milea, Mischa Blanos, Camilla George și, cap de afiș, The Cinematic Orchestra, care a încântat publicul cu un super cine-concert. Barn Stage by IQOS a fost preluată de Sandei cu un set special by Komiti. După o scurtă ploaie, vremea frumoasă a revenit și a completat perfect cadrul natural de poveste, iar membrii comunității, care au invadat spațiul dedicat lor în fiecare zi, vor păstra încă multă vreme amintirea experienței Jazz in the Park imprimată pe dispozitivele lor personalizate cu modele de festival, în HOME of IQOS.

Până la următoarea experiență împreună, rămâneți conectați la energia comunității.

Material susținut de IQOS

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related