„Pielea ta e un poem” - un manifest pentru celebrarea pielii, de la Doppelherz

„Pielea ta e un poem” - un manifest pentru celebrarea pielii, de la Doppelherz

Doppelherz România lansează campania „Pielea ta e un poem” pentru promovarea produsului Kollagen Beauty Plus. Campania se concentrează pe celebrarea frumuseții naturale a pielii fiecărei femei, inspirând încrederea în sine și acceptarea propriei persoane.

Campania „Pielea ta e un poem” încurajează ideea că fiecare femeie are o poveste unică în pielea ei, care este reflectată prin amintiri, emoții și trăiri. Imperfecțiunile nu sunt defecte, ci parte integrantă a acestei povești. Doppelherz Kollagen Beauty Plus sprijină frumusețea naturală, contribuind la sănătatea pielii și la menținerea acestei povești.

La baza acestei campanii stă un poem emoționant creat de IvCelNaiv. Poemul transmite un mesaj puternic despre frumusețea autentică și încrederea în sine, subliniind ideea că fiecare femeie este o operă de artă vie, cu o poveste valoroasă de spus. Acest poem a fost ulterior transpus în note muzicale de către Marú, adăugând o dimensiune suplimentară de emoție și profunzime campaniei.

„Campania a apărut ca răspuns la două elemente pe care le aveam în vedere: lansarea noului Doppelherz Kollagen Beauty Plus și promovarea valorilor brandului - sănătatea și starea de bine. Alături de Hueman Advertising, am decis că vrem să facem ceva special pentru toate femeile din România, ceva care să le celebreze, să le ridice pe un piedestal - și așa am creat o campanie dedicată lor.” Alexandra Boldișteanu, Online Marketing Manager Queisser Pharma

Formula complexă Doppelherz Kollagen Beauty Plus cu peptide de colagen pentru păr, piele, unghii și țesut conjunctiv, îmbogățită cu acid hialuronic și taurină, susține producția de colagen în organism, ajutând la menținerea elasticității pielii și la reducerea semnelor de îmbătrânire. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related