Andrei Tudose: Am zis sa provocam oamenii la un „treasure hunt” prin Bucuresti, cu telefonul in mana

Andrei Tudose: Am zis sa provocam oamenii la un „treasure hunt” prin Bucuresti, cu telefonul in mana
Credit foto: Sabina Sur

O mana de creativi lanseaza un apel catre oamenii care stau in Bucuresti: locuiti orasul in care traiti, mergeti mai des prin el bagandu-l in seama, observandu-l. Echipa Asociatiei Culturale Marginal ne invita pe toti sa ne luam telefoanele, sa plecam la o plimbare prin oras si sa vanam comorile artistice pe care ne le-au pregatit in SoMe Festival, un proiect de video art aflat la prima editie.

Tema curatoriala propusa de artista Sabina Suru este „inhabitat”, un indemn la a fi constienti si conectati cu tot ceea ce ne inconjoara, cu mediul artificial si mediul natural in care traim si muncim. Artistii au fost rugati sa trimita cate un film de 10 minute pe teme legate de natura, tehnologie si oameni. 33 dintre lucrarile inscrise in competitie din toata lumea au fost selectate de Sabina Suru, Suzana Dan si Paul Dogioiu si vor putea fi vazute de public in 33 de locatii din Bucuresti, universitati, galerii de arta, institute culturale, librarii, muzee, cafenele si baruri, incepand cu 22 septembrie.

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related