[Diploma Stories] Livia Falcaru: Explorez in lucrarile mele subiecte tabu, cum ar fi despachetarea si vindecarea traumelor noastre

[Diploma Stories] Livia Falcaru: Explorez in lucrarile mele subiecte tabu, cum ar fi despachetarea si vindecarea traumelor noastre

Lucrurile obisnuite si simple, de zi cu zi, experientele personale si emotiile sunt temele constante din lucrarile Liviei Falcaru, ilustrator & visual artist. Livia este alumn DIPLOMA Show 2017, unde a participat cu proiectul The Dictionary of Obscure Sorrows, un dictionar ilustrat care continea cuvinte inventate pentru emotii subtile, dar pe care le simtim cu totii. A creat acest dictionar intr-o maniera vizuala diferita, dar fara sa piarda elementele definitorii stilului ei. 

”Ma fascinau de atunci emotiile, dar mai ales cele pe care nu le spunem sau nu avem o denumire pentru ele. Avem o paleta atat de larga de emotii si mi se pare important sa le exploram dar si sa le numim. Cand dai o denumire unei emotii si o definesti, ea se asimileaza in noi altfel si capata o anumita cadenta”, povesteste Livia Falcaru. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related