feeder.ro awards e-book

feeder.ro awards e-book

În concluzia proiectului feeder.ro awards, noul e-book îți prezintă informații relevante despre câștigătorii desemnați în urma apelurilor deschise sau selectați de juriu.

feeder.ro awards este un proiect cultural care vizează lucrări, proiecte și melodii din categorii dedicate artei stradale, proiectelor transdisciplinare și compozițiilor de muzică electronică. Acest proiect își propune să recunoască și să premieze artiști, operatori culturali și muzicieni activi și relevanți în domeniile lor de activitate, concomitent cu prezentarea operelor acestora către publicuri noi, locale și internaționale.

Răspunsurile celor invitați să participe în cadrul celor trei apeluri deschise au fost copleșitoare, proiectul atrăgând peste 80 de înscrieri.

Publicul a avut un rol vital în selectarea operelor premiate, arătându-și susținerea pentru artiștii, proiectele și melodiile alese, însumând peste 1.000 de voturi.

Juriul, format din Homeboy, Pisica Pătrată, Ocu, Ramona Yacef, Lizz, Cristi Cons, Octav Avramescu, Mihaela Ion, Elvira Lupșa, Cristina Popa, Andrei Racovițan, a selectat cu atenție lucrările excepționale, acordând 9 premii.

Descarcă gratuit o copie a e-book-ului feeder.ro awards 2023 și pornește într-o călătorie prin lumea artelor contemporane și a muzicii electronice.

feeder.ro awards este un proiect cultural inițiat de Save or Cancel, demarat prin feeder.ro și cofinanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Munteanu, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin

Din 2009, Save or Cancel a fost un mediu de comunicare și propagare a artei și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-initiate de Save or Cancel își propun să identifice oportunități durabile și adaptabile pentru (re)valorizarea existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related