Festivalul Internațional de film KINOdiseea, ediția a XV-a, până pe 15 octombrie. Intrarea este liberă

Festivalul Internațional de film KINOdiseea, ediția a XV-a, până pe 15 octombrie. Intrarea este liberă

De astăzi și până duminică, 15 octombrie, se desfășoară Festivalul internațional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea, ediția a XV-a, în patru spații din București: Sala Gloria (str. Bucovina nr. 6), Sala Luceafărul (Str. Ion Ghica nr. 3), Prăjitoria Buimac (str. Icoanei nr. 23) și nJOY Club & Garden (Șos. Mihai Bravu nr. 223) iar intrarea la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul KINOdiseea este liberă.

KINOdiseea XV este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023. 

Încă de la prima ediție din 2009, KINOdiseea - Festivalul internațional de film pentru publicul tânăr și-a propus să aducă în atenția publicului bucureștean cele mai noi filme pentru copii, în premieră în România sau chiar Europa de Sud-Est, producții apreciate de publicul internațional și de criticii de film din întreaga lume, premiate la festivaluri de profil, dar nu numai, cu tradiție, filme cu tematici educative și sociale, care nu intră în rețeaua clasică de distribuție.

Pe lângă cele cinci filme din competiția Kinodiseea Junior, micii spectatori vor mai putea viziona calupuri de scurtmetraje grupate pentru vârstele privitorilor (3 – 6 ani, 6 – 9 ani, 9 – 12 ani, 12 – 15 ani, 15 – 18 ani) și două proiecții speciale de film în cadrul secțiunii Panorama și vor putea participa la spectacole pe picioroange, de pantomimă, de jonglerii și de magie cu Wizd’Arts, dar și de dans cu AnaDance, la ateliere de terapie prin artă cu scopul de a crește spontaneitatea și creativitatea micuților cinefili, coordonate de Alina Tofan și la momente cu animatori, baloane modelabile și pictură pe față.

Rezervările la filme se pot face la adresa [email protected].

KINOdiseea este organizat de Asociația Culturală Metropolis, proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local, cofinanțat de Centrul Național al Cinematografiei și membru în rețeaua Europa Cinemas.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Itsy Bitsy, Zile și Nopți, IQads, Spotmedia, Presshub, Observator Cultural, Liternet, Ziarul Metropolis, Bookhub, Metropotam, Happ.ro, PRwave, Kudika, Garbo, Catchy, AARC, Cinefan, MovieNews, filme-carti.ro, Qbebe, suntparinte.ro.

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est. Festivalul este membru al ECFA - European Children's Film Association. În cele 14 ediții precedente, festivalul a înregistrat peste 150.000 de participanți, la București și în alte orașe din țară.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related