Share your vibe cu HONOR 90! Un smartphone conceput pentru creatorii de conținut

Share your vibe cu HONOR 90! Un smartphone conceput pentru creatorii de conținut

În era tehnologiei, inteligența artificială a schimbat complet industria smartphone-urilor. HONOR 90, un smartphone puternic și versatil, te va impresiona cu funcționalitățile sale susținute de AI și cu camera ultra-clară de 200MP, făcându-l alegerea ideală pentru oricine dorește să ducă fotografia și videografia la un nivel superior.

 

AI Vlog Master: Viitorul creației video

Una dintre caracteristicile revoluționare ale lui HONOR 90 este AI Vlog Master, care se mândrește cu AI Video Recommendation, AI Instant Movie și AI Noise Reduction, ce permit producția rapidă de videoclipuri și înregistrări vocale clare, fără zgomote de fundal nedorite.

 

AI Video Recommendation

Alegerea modului de înregistrare potrivită poate fi adesea dificilă. HONOR 90 rezolvă această problemă prin recunoașterea cadrului pe care îl filmezi și recomandarea celui mai potrivit mod din cele cinci disponibile (Video Portret, Video HDR, Close-up, Multi-video și Solo-cut). În timpul înregistrării, HONOR 90 folosește tehnologia de optimizare AI pentru a ajusta automat parametrii video.

 

AI Instant Movie

După înregistrare, utilizatorii pot alege opțiunea AI Instant Movie pentru a crea rapid un clip de 15 secunde, gata să fie distribuit pe rețelele de socializare, în doar o secundă. Această funcție permite adăugarea ușoară a melodiei preferate la videoclipuri, eliberându-te de limitările melodiilor preexistente de pe smartphone. Această abordare inovatoare îți permite personalizarea videoclipurilor, selectând coloana sonoră care se potrivește cu starea de spirit și tema videoclipurilor.

 

AI Noise Reduction

Prin utilizarea unui dublu microfon și a peste 100 de sesiuni de antrenament AI, HONOR 90 obține o reducere omnidirecțională a zgomotului, cu un raport semnal-zgomot de 20dB, aproape de cel al unui recorder profesional. În acest fel, când filmezi un vlog, o să poți înregistra vocea clar, fără alte perturbări de zgomot.

 

Camera ultra-clară de 200MP, ideală pentru creatorii de conținut

Cu HONOR 90 vei putea aduce fotografia la un nivel superior, datorită impresionantei camere principale de 200MP, camerei ultra-wide și macro de 12MP și camerei wide de 2MP. Pentru scenarii de fotografiere în condiții de iluminare scăzută, poți profita de pixel binning-ul de 16-in-1 pentru a capta mai multă lumină într-un singur pixel, obținând imagini mai clare și cu detalii vii. De asemenea, cu opțiunea Portret Mode poți captura portrete ultra-clare în diferite condiții de iluminare. Poți realiza un portret remarcabil nu doar la zoom 1x, ci și la zoom 2x. Efectul bokeh a fost de asemenea îmbunătățit, oferind o tranziție mai naturală între efectul de defocalizare și subiectul fotografiei. De asemenea, HONOR 90 dispune de o cameră selfie de 50MP cu un câmp vizual de 100 de grade, permițând surprinderea unor cadre impresionante cu mai multe persoane și detalii.

HONOR 90 este cu adevărat dispozitivul suprem pentru vloguri, creat special pentru tinerii utilizatori care doresc să se exprime creativ. Cu gama cuprinzătoare de funcționalități, HONOR 90 redefinește viitorul creării de videoclipuri și fotografii pe smartphone-uri, aducând experiența utilizatorului la noi înălțimi impresionante.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related