ABB Channel Partner Conference Power Protection 2023

ABB Channel Partner Conference Power Protection 2023

-Reaching New Heights Together-
Un eveniment dezvoltat de Pandorra Story Style

Ce se întâmplă atunci când viziunea clientului se întâlnește cu echipa pandorrienilor? Ia naștere un proiect, o poveste și o execuție demnă de pana unui artist în care atât echipa clientului cât și cea a partenerului local adaugă tușe de culoare, cadre și actori pentru a surprinde invitații din peste 57 de țări cu un eveniment care respiră “românesc”.

Așa s-a născut evenimentul ABB Channel Partner Conference Power Protection 2023 ce s-a desfășurat pe durata a 3 zile, la București. A fost mai mult decât un eveniment, a fost o călătorie a curajului de a încerca idei noi, a determinării și hotărârii, a fuziunii tradiției cu tehnologia. Ghidul călătoriei a fost Pandorra Story Style alături de partenerii ei care au proiectat meticulos și au executat impecabil un eveniment care a încapsulat esența culturii românești, îmbrățișând în același timp valorile și misiunea ABB.

 

 

A Celebration of Romanian Heritage

Evenimentul a fost o sărbătoare a spiritului românesc ca sursă de inspirație și context necesar pentru a susține destinația propusă de client. Reaching New Heights Toghether a devenit liantul tuturor experiențelor și detaliilor care au prins viața în aceste 3 zile de septembrie, la București. O conferință multimedia, găzduită de Alessandra Stoicescu și cu participarea celebrului Jim Lawless, o sărbătoare de gală în Sala Tronului din cadrul Palatului Regal și o zi dedicate workshop-urilor specializate, au fost principalele cadre în care s-au țesut fire de tradiție și cultură românească. 

 

The Fusion of Tradition and Technology

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale evenimentului a fost abordarea fusion mix, un amestec armonios de tradiții cu tehnologie de ultimă oră. Participanții au fost întâmpinați cu o viziune fascinantă de 360 ​​de grade asupra modului în care tradiția și tehnologia coexista și se dezvoltă împreună.

Ia românească, primirea tradițională cu pâine și sare, decorul, materialele personalizate, cele mai mici detalii s-au împletit cu tehnologia pentru a oferi spațiul în care ABB și inivitații săi să își exprime cele main oi tendințe, produse, realizări din sfera lor de activitate.

 

Reaching New Heights Toghether

Partenerii invitați la acest eveniment nu au fost doar spectatori. Au fost participanți activi în călătoria ABB pentru ca „Reaching New Heights Toghether” să devină destinația. Fiecare partener, reprezentând diferite țări, a contribuit în mod continuu la construirea unui sentiment de apartenență în cadrul oferit de ABB.

Project Manager - Pandorra Story Style– Teodor Bolânu
Global Communications Specialist – ABB – Ana Maria Miclea
Locație – JW Marriot Bucharest Grand Hotel și Palatul Regal
Entertainment – Amadeus, Andreea Runceanu, Junii Sibiului
Partener AV, Sound, Technical Equipment – Andreea Cernatoni, Urban Propaganda

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related