Articole care au sursa Pandorra Story

Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o companie, cautam de fiecare data sa fim informati si atenti la publicul caruia ne adresam, dar si la valorile clientului.

Unii oameni ar spune ca suntem o agentie full service. Noua ne place sa ne consideram o echipa care nu spune “nu” nici unei provocari si care cauta solutii pentru clientii sai cum ar cauta pentru ea insasi. Pentru ca suntem in primul rand un partener de drum pentru cei care aleg sa creada in noi, suntem cei care abordeaza fiecare brief si fiecare proiect confirmat cu entuziasm, pasiune si dedicare, fara a uita sa ne bucuram din plin de noile experiente.

Daca si voi credeti, ca si noi, ca tot ceea ce ne inconjoara poate fi sursa de inspiratie pentru proiecte faine, va invitam sa ne cunoasteti si sa ne lansati noi provocari. Va asteptam cu drag!

Cativa dintre clientii nostri: Adobe Romania, Legrand, Bosch, ABC Data Distributie, Sun Plaza, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Auchan, Second Cup, Bergenbier, Hama, A&D Pharma, Solacium Pharma, Servier Pharma, Turkish Airlines, Lufthansa, SWISS, BDT Mazda, Federatia Patronatelor din Industria Alimentara Romalimenta, Oficiul National de Turism al Austriei, Happy Tour, Camera de Comert Romano-Germana.

Cateva proiecte:

• Lansari de produse si magazine:

Lansarea magazinul Koton de pe Lipscani

 

Lansarea pilei electrice Urgo

 

Lansare Urgo Spot Filmogel

 

Lansarea Evital Functional Food

 

• Campanii & proiecte comerciale:

Flower Expo 2017 la Sun Plaza

 

ONTA - O iarna plina de pofta de viata!

 

Fashion Show 2015 – Sun Plaza

 

Cabina de proba Virtuala – Sun Plaza

 

• Comunicare si evenimente B2B:
Turkish Airlines – Gala aniversara

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Pandorra Story