Pandorra Story Style este noua agenție de PR pentru Tommy Hilfiger în România

Pandorra Story Style este noua agenție de PR pentru Tommy Hilfiger în România

Începând cu luna februarie 2019, Pandorra Story Style este noua agenție de relații publice a brandului vestimentar Tommy Hilfiger în România.

În cadrul noului parteneriat, agenția va oferi servicii de corporate PR și consumer PR, precum: gestionarea relației cu media locale tipărite și online, inclusiv distribuirea de comunicate de presă și organizarea întâlnirilor de presă; dezvoltarea strategiilor locale de comunicare și supravegherea implementării acestora pentru susținerea colecțiilor Tommy Hilfiger.

 

,,Suntem încântați că vom lucra pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri globale de articole vestimentare și lifestyle. Este o provocare de care ne bucurăm și pe care o vom onora cu profesionalism și dedicare, pentru că poveștile clienților noștri fac parte din povestea noastră, pe care o dezvoltăm pe măsură ce dezvoltăm și comunicarea pentru aceștia”, au declarat reprezentanții companiei.

 

 

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, F.Y.R.O.M. și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, incluzând încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articole sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri. 

 

Cu peste opt ani de experiență în domeniu, Pandorra Story Style este o agenție full service ce pune în prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, căutând continuu noi modalități de exprimare a mesajelor clienților săi, dar și construirea și menținerea unor relații și parteneriate puternice cu presa, bloggerii și influencerii din România. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relatii publice și a organizat evenimente pentru clienți din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurări, turism, dar și companii aeriene și centre comerciale mari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related