Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. în comunicarea corporate

Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. în comunicarea corporate

Pandorra Story Style se alătură familiei Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, și devine noul partener în comunicarea corporate. 

Agenția va oferi servicii de corporate PR, precum implementarea strategiei de comunicare în linie cu valorile Bergenbier, cât și dezvoltarea acțiunilor de responsabilitate ale companiei.

„Pornim la drum în 2023 cu profesioniști care ne împărtășesc valorile noastre și în care avem încredere că vor oferi cele mai bune soluții de comunicare pentru Bergenbier S.A. Compania noastră are o direcție clară, axată pe sustenabilitate, responsabilitate și avem încredere că alături de agenția Pandorra Story Style vom continua să spunem povestea Bergenbier în industria berii”, a precizat Ștefania Bătrînca, Corporate Affairs & Communications Manager.

Pandorra Story Syle se alătură proiectelor de sustenabilitate dezvoltate de Bergenbier S.A care au ca scop principal grija față de mediul înconjurător și responsabilitatea față de societate și oameni.

„Este o onoare și o bucurie să avem oportunitatea să ducem povestea Bergenbier S.A. mai departe în România și că am devenit parteneri în proiectele ce vor urma. Ne face plăcere să știm că vom putea să comunicăm pentru o companie responsabilă, care își are fundația construită pe trei mari valori: oamenii, planeta și consumul responsabil de alcool. Valori în care credem și care se identifică cu istoria Pandorra din ultimul deceniu”, a declarat Mădălin Munteanu, Communication Manager Pandorra Story Syle.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Praha,

Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și  Granat, berile de abație belgiene  Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. 

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Pandorra Story Style este o agenție de comunicare integrată ce pune în prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, căutând continuu noi modalități de exprimare a mesajelor clienților săi, dar și construirea și menținerea unor relații și parteneriate puternice cu presa, bloggerii și influencerii din România. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relații publice și a organizat evenimente pentru clienți din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurări, turism, dar și companii aeriene și centre comerciale mari.

O parte dintre clienți din portofoliul Pandorra: Tommy Hilfiger România, Calvin Klein, Sabon România, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro, Bosch, Gewiss sau Skanska.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related