O nouă ediție TEDxEroilor a adus împreună peste 1000 de participanți inspirați și gata să schimbe perspectivele

O nouă ediție TEDxEroilor a adus împreună peste 1000 de participanți inspirați și gata să schimbe perspectivele

Într-o zi plină de inspirație, curaj și inovație, TEDxEroilor a revenit în forță pe 28 Octombrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Evenimentul a strălucit prin prezentările captivante ale unor speakeri remarcabili care au împărtășit idei curajoase, povestiri inspiraționale și perspective inovatoare cu un public entuziast.

TEDxEroilor - Dare to Disrupt 2023 a atras un public impresionant, cu peste 1000 de participanți. Acest număr semnificativ de spectatori a contribuit la atmosfera vibrantă și interacțiunea dintre speakeri și audiență, consolidând astfel impactul evenimentului în comunitatea din Cluj-Napoca.

Tema evenimentului TEDxEroilor din acest an, "Dare to Disrupt" a reprezentat o sursă de inspirație pentru toți cei prezenți. În spiritul acestei teme, evenimentul a încurajat oamenii să își depășească limitele, să îndrăznească să schimbe perspectivele și să exploreze noi orizonturi de inovație și curaj. De-a lungul zilei, invitații au adus în prim-plan povestiri și idei care au ilustrat puterea disrupției și a schimbării pozitive atât în societate cât și în viețile individuale. Această temă a fost un element central al evenimentului, transformând TEDxEroilor într-o platformă dedicată curajului și inovației.

Uite cateva din notițele pe care ni le-am luat noi în timpul evenimentului:

1. Lucian Butnaru: pe lângă o poveste plină de inspirație, Lucian ne-a vorbit despre cum simplul fapt de a scoate zahărul din cafea de nevoie îți poate schimba traiectoria vieții
2. Vlad Vancia: am ințeles acum ca raportul de încredere, empatie și respect dintre om și animal este baza pentru o relație de succes
3. Gabriela Bud: a fost momentul perfect să ne dăm seama  cum învingem presiunea socială care dezechilibrează raportul de standarde de frumusețe și sănătate, în defavoarea sănătății.
4. Nora Niculescu ne-a învățat cum trebuie să căutăm în fragmentele noastre sparte cu grijă pentru noi și cei din jur.
5. Geta Ungurean: „Viața începe la 40 de ani, până atunci doar faci cercetare” sau despre cum iubirea de sine poate fi unealta cu care spargi barierele impuse de frica și nevoia de validare.
6. Simona Păun: perseverența, răbdarea și încrederea în forțele proprii te ajută să depășești provocările unei profesii dominate de bărbați și să nu îți limitezi visele și aspirațiile.
7. Patrick Brăila: „Acum mi-e frică de bătrânețe pentru că este pentru prima dată când cred că pot să ajung acolo.” sau despre a învăța să renaști ca să iubești, să fii fericit și să inspiri jonglând cu sănătatea mentală și importanța acesteia.

8. Gelu Duminică: Diferiți, dar totuși la fel. Despre frumusețea diversității și importanța acesteia pentru comunitate în lupta cu prejudecățile și criteriile de superioritate și inferioritate stabilite aleatoriu de mase.
9. Răzvan Exarhu: ne-a povestit mult și frumos, dar am rămas cu ideea că unele experiențe și povești nu salvează lumea, dar sunt esențiale - ca un ac de siguranță
10. Cristina Bâtlan: „Fiecare risc aduce o schimbare benefică in viața oricărui individ”

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe relaxată și mult așteptată alături de Răzvan Exarhu, autorul cărții „Fericirea e un ac de siguranță”. TEDxEroilor - Dare to Disrupt 2023 a fost un eveniment memorabil, în care am îmbrățișat curajul, inovația și puterea de a schimba lumea cu idei extraordinare.

Ediția TEDxEroilor - Dare to Disrupt nu ar fi fost posibilă fără susținerea partenerilor: Raiffeisen Bank, Logitech, Humanco, Melth Gallery și sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj-Napoca și al Casei de Cultură a Studenților.

TED a luat naștere în 1984, ca o conferință în care Tehnologia, Entertainmentul și Designul se întâlnesc. Astăzi, TED acoperă o varietate largă de subiecte, de la știință la afaceri și probleme globale, în mai mult de 100 de limbi străine, în toată lumea, pe tot parcursul anului.

TEDx este un program de conferințe locale, non-profit, care promovează ideile demne de răspândit. Experiența unică este dată de conexiunea cu brandul global TED, de diversitatea domeniilor din care provin vorbitorii și de interacțiunea cu un public educat. TEDxEroilor face parte din această inițiativă și aduce idei inovatoare în inimile și mințile comunității din Cluj-Napoca și din întreaga România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related