TEDxEroilor 2023 - o aventură a curajului și inovației revine în Cluj-Napoca pe 28 Octombrie

TEDxEroilor 2023 - o aventură a curajului și inovației revine în Cluj-Napoca pe 28 Octombrie

Într-o lume în care schimbarea e dorită, dar nu mereu încurajată și susținută, TEDxEroilor 2023 vine să celebreze oamenii care nasc idei curajoase, care schimbă perspective si strălucesc prin propriile forțe. Iar tu poti fi parte din povestea lor pe 28 Octombrie 2023 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Aseaza-te confortabil si pregateste-te pentru o aventura care se va lasa cu povesti indelungi, cu energie de a schimba si poate, doar poate, cu descoperiri din colturi pe care nu le-ai mai vizitat demult.

Experienta TEDxEroilor e croita pentru tine si sufletul tau. Iată noile adiții la line-up-ul deja impresionant al evenimentului.

Răzvan Exarhu - Om de Radio și Chef

Răzvan este maestrul comunicării radio și un bucătar desăvârșit. Cu o carieră impresionantă în radio, a reușit să transforme radio-ul într-un mijloc personal de exprimare și să îmbine pasiunile sale - radio și gătitul. Cu o abordare curajoasă, Răzvan a fost prima persoană publică din România care a discutat deschis despre depresie, arătând că astfel de discuții pot schimba vieți. Pentru el, curajul este motorul care menține lumea în mișcare.

Nora Niculescu - Psiholog și Fondatoare Cuibul Berzelor

Nora este o inovatoare în pregătirea psiho-emoțională pentru maternitate. Cu o vastă experiență în psihologie și specializarea în experiența nașterii, Nora a adus o abordare holistică în acest domeniu. Ca unicul trainer din România în educația prenatală Lamaze și unicul formator Birth Story Medicine din țară, ea a transformat modul în care multe familii percep și trăiesc procesul nașterii. Cu peste 14 ani de experiență și peste 6000 de familii îndrumate prin Cuibul Berzelor, Nora a schimbat viețile multor oameni și a creat o comunitate puternică în jurul ei.

Vlad Vancia - Psiholog Canin

Vlad Vancia și-a început cariera în grădinile zoologice, folosind tehnici de enrichment și dresaj pozitiv pentru a reduce stresul la animale. Acum, el se concentrează pe relația om-câine, folosind jocurile, curiozitatea și mâncarea pentru a îmbunătăți comportamentul câinilor. Vlad a deschis recent Doghub, o grădiniță interactivă pentru câini, unde aceștia se bucură de bunăstare și învățare.

În plus față de aceste adiții deosebite la line-up, TEDxEroilor vine cu o ofertă specială: un discount de 35% la biletele din categoria A folosind codul TEDx35. Aceasta este ultima oportunitate pentru a achiziționa biletele la prețul Regular, deci nu ratați șansa de a face parte din această experiență deosebită.

Ediția TEDxEroilor - Dare to Disrupt nu ar fi fost posibilă fără susținerea partenerilor: Raiffeisen Bank, Logitech și sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj-Napoca și al Casei de Cultură a Studenților

TED a luat naștere în 1984, ca o conferință în care Tehnologia, Entertainmentul și Designul se întâlnesc. Astăzi, TED acoperă o varietate largă de subiecte, de la știință la afaceri și probleme globale, în mai mult de 100 de limbi străine, în toată lumea, pe tot parcursul anului.

TEDx este un program de conferințe locale, non-profit, care promovează ideile demne de răspândit. Experiența unică este dată de conexiunea cu brandul global TED, de diversitatea domeniilor din care provin vorbitorii și de interacțiunea cu un public educat. TEDxEroilor face parte din această inițiativă și aduce idei inovatoare în inimile și mințile comunității din Cluj-Napoca și din întreaga România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related