[Stand up, comedie!] Maria Popovici: Un comediant bun e un observator in viata de zi cu zi. E autoironic si poate face haz de necaz

[Stand up, comedie!] Maria Popovici: Un comediant bun e un observator in viata de zi cu zi. E autoironic si poate face haz de necaz

Daca va place iUmor, poate o stiti deja pe Maria Popovici, ca a luat ceva premii pe-acolo. Maria e stand-up comedian, dar si om de teatru, asa ca o puteti vedea pe tot felul de scene. Pe cea de respondent intr-un interviu despre comedia de stand-up o puteti zari si aplauda acum. De altfel, umorul de club a inceput pentru ea in timp ce facea teatru independent.

Atunci, dupa facultate, am cunoscut din ce in ce mai multi comedianti. Veneau la noi sa faca show: Toma, Cata Dum, Andrei Ciobanu, Cristian Dumitru, Sergiu, Radu Isaac, Mane Voicu, Nae Nicolae, Cristi Popesco, Sorin Parcalab.

Si-a inceput aventura in industria asta cu cateva minute de material in care facea misto de barbatii care se aranjeaza cam mult, de cocalari si de Radu Beligan. S-a ras binisor la glumele alea, se pare, pentru ca, iata, Maria e in forma maxima. Ba chiar zice ca se poate trai bine din stand-up. Cu conditia sa fii om serios. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related