Starlink se cinsteste cu berea Neumarkt

Agentia Starlink Media a castigat licitatia initiata de compania Bere Mures pentru brandul Neumarkt

Cum berea e mai buna atunci cand o bei cu prietenii, Neumarkt si-a ales frate de pahar agentia Starlink Media, in urma unei licitatii organizate in luna martie 2007. Propunerile strategice si creative prezentate de Starlink Media au convins reprezentantii companiei Bere Mures sa incredinteze agentiei strategia de comunicare a brandului Neumarkt, pentru o perioada de un an.
"Stiam ca trebuie sa alegem ce e mai bun pentru viitoarea imagine Neumarkt. Starlink Media a raspuns asteptarilor noastre cu o strategie solida si o creatie puternica" a declarat Radu Moldovan, director de marketing Neumarkt. "Suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa atingem obiectivele strategice pe care ni le-am propus pentru acest an".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related