Stefan Iordache si Publicis Groupe nu mai sunt actionari la Bigger Group, fosta Starlink

Dupa 3 ani de parteneriat cu Marcel Straut in cadrul agentiei Starlink, devenita Bigger Group in urma unui recent proces de re-branding, Stefan Iordache (COO Leo Burnett Group) se retrage din actionariatul companiei. Reteaua internationala Publicis renunta si ea la portofoliul de actiuni detinute in compania condusa de Marcel Straut, care devine astfel agentie locala si va functiona independent de grupul Leo Burnett si de reteaua internationala Publicis.

"Am lucrat bine cu Marcel in toti acesti ani. A fost un parteneriat din care am avut amandoi de invatat. Am admirat intotdeauna la Marcel energia sa debordanta, dorinta de a castiga cat mai mult business. Este insa momentul sa mergem fiecare pe drumul sau si sa ne conducem afacerile independent, potrivit stilurilor si convingerilor personale", declara Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related