Bookmaking extravaganza la Timișoara

Bookmaking extravaganza la Timișoara

Scriitoarea Luminiţa Alexandru şi ilustratorul Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată) vin sâmbătă, 18.11, de la ora 11.00, la Cărtureşti Operei din Timişoara, cu un show interactiv care îi va teleporta pe copii în lumea fascinantă a benzilor desenate. Prin intermediul unei instalaţii artistice pop-up, cei doi autori năstruşnici vor expune procesul de creație al noii lor cărţi, „Zgripţuroiul din dulap (şi alte fabulaţii)“, un album inedit cu trei benzi desenate pline de haz, suspans şi creativitate.

Copiii vor putea explora toate secretele din spatele acestor fabulaţii, de la conceptul inițial la cartea tipărită și vor înțelege toată munca și pasiunea care stau în spatele fiecărei pagini. Evenimentul va cuprinde lectură performativă, o repriză Q&A, un atelier de desen, un concurs cu premii şi o sesiune de autografe şi desenografe.

„Această carte m-a vrăjit! Poveştile sunt originale, rimele sunt armonioase, simţul umorului este atât de fin, încât m-a provocat chiar şi pe mine, iar desenele sunt… delicioase!“, Ilie Pană.

Lumi şi Ciubi au descoperit metode magice pentru a-i împrieteni pe copii cu lectura, iar acum așteaptă cu nerăbdare să-i întâlnească pe copiii din Timişoara!

Această creație artistică a fost realizată printr-o finanțare Energie! Burse de creație, acordată de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023". Creația nu reprezintă în mod necesar poziția Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, iar acesta nu este responsabil de conținutul ei sau de modul în care poate fi folosită.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related