The creARTive generation - from passion to profession

The creARTive generation - from passion to profession

Te-ai trezit într-o dimineață și ai realizat că pasiunea ta trebuie să devină profesie. Ti-ai dat seama că ceea ce iubești să faci și ce te menține fericit este exact ce te definește pe tine ca adolescent și îți oferă, totodată un sentiment de împlinire. Dar cum faci să transformi pasiunea în profesie?

Compania independentă de artiști Buluc a pus bazele unui proiect educațional care vorbește despre curaj, autenticitate și despre libertatea de a alege propriul drum. The creARTive generation - from passion to profession adună #buluc generații creARTive pe 25 și 26 noiembrie la Unteatru unde vor afla ce înseamnă o profesie artistică în România și cum pot face trecerea de la pasiune la profesie.

The creARTive generation - from passion to profession are ca scop dezvoltarea stimei de sine la adolescenți și conștientizarea aptitudinilor prin înțelegerea profesiilor din domeniul creativ: muzică / actorie / creare de conținut. Ne dorim să-i ajutăm pe adolescenți să aleagă drumul spre o profesie artistică bazată pe o identificare corectă, prin poveștile și experiențele  invitaților care stau la baza unei cariere de succes.

Evenimentul se întâmplă pe 25 și 26 noiembrie la UNTEATRU, sub forma a patru interviuri de tip podcast cu public live, alături de trei moderatori: Robert Ciupitu, Bianca Purcărea, Cosmin Pană și 4 invitați speciali care au reușit să să ajungă de la pasiune la profesie, urmandu-si visul: Anca Dumitra (actriță), Iustin Chiroiu (creator de conținut), Florian Rus (cântăreț, compozitor), Maria Zvinca (creator de conținut)

25 noiembrie
17:30 - Anca Dumitra
18:30 - Iustin Chiroiu

26 noiembrie
18:00  - Maria Zvinca
19:00 - Florian Rus

Locație: Unteatru

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.
Rezervari: [email protected]

Proiect finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiul București prin legea 350/2005 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache 

Creator: Asociația „BULUC”
Identitate vizuală: Cezar Stoica
Coordonator comunicare & social media: Marilena Adam
Coordonator event: Andreea Istrate
Filmare & Montaj: Adfilm
Foto: Ștefania Țecher & Ionuț Terteci
Parteneri Media: IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related