[Fizz Up Mood] Maria Zvinca: Vacanțele sunt momentul în care îmi vin cele mai tari idei

[Fizz Up Mood] Maria Zvinca: Vacanțele sunt momentul în care îmi vin cele mai tari idei

Știați că vara poate avea și cinci luni? Nu pe alt continent, ci aici, în România. Dacă vrei cu adevărat, vara poate începe pe 1 mai și se termină pe 30 septembrie. Sau chiar mai târziu. Important e mindsetul potrivit, spune Maria Zvinca, Content Creator și Digital Planner. Maria a lucrat anul acesta la campania #FizzUp by Pepsi și crede că cel mai important lucru pentru starea Fizz Up e să faci rai din ce ai. Să știi să te scoți din stările proaste, care apar inevitabil, să spui DA la posibilități care te scot din zona de confort și să aduni în jurul tău oameni cu energie bună. 

"Dacă mă gândesc la toate momentele mele memorabile din vara asta, e clar că n-am fost singură, mereu am fost înconjurată de prieteni și starea de Fizz Up am amplificat-o cu toții împreună", spune Maria.

Așa că, dacă simțiți un fel de blues post vacanță, plecați în alta. Una pe care o puteți face acasă, cu atitudinea potrivită. Câteva sfaturi și mai multă inspirație despre cum se poate prelungi vara aflăm de la Maria Zvincă, în rândurile de mai jos.

Articolul face parte din seria [Fizz Up Mood], realizată în parteneriat cu Pepsi, unde adunăm povești despre vara care a trecut, vacanță și momente FizzUp de la oameni din industriile creative.  

 

Starea Fizz Up

Pentru mine Fizz Up e în primul rând despre fun și e clar că ăsta a fost lait motivul verii mele, dar fizz up mi se pare și să faci rai din ce ai. Să știi singur să te scoți din stările proaste, pe care le avem inevitabil cu toții, să găsești oportunități de a-ți face ziua mai bună și mega clișeicul, dar adevăratul "DA". Trebuie să zici "da" la ce se ivește în calea ta.

Mie pandemia mi-a furat dorința de a mai face lucruri spontane și aveam o tendință să zic mai degrabă "nu", dar deși o să sune ultra promo, din momentul în care am început să zic "Da" la chestiile care se iveau, a început și vara mea să fie Fizz Up. Și legat de mood-ul fizz up, cred că există acești oameni specifici care aduc energie bună și o împart cu toată lumea. Dacă ar fi să rezum în 2 cuvinte ce e o vară fizz up, ei bine distracție și prieteni.

 

3 reguli pentru un moment Fizz Up

Enjoy it, don't overthink it - fizz up e o stare de bine, nu e un moment calculat, și bineînțeles dă-l mai departe - Fizz Up-ul trebuie share-uit.

Dacă mă gândesc la toate momentele mele memorabile din vara asta, e clar că n-am fost singură, mereu am fost înconjurată de prieteni și starea de Fizz Up am amplificat-o cu toții împreună.

 

Ce e foarte important pentru tine în vacanță 

Să uit că există telefonul. Și să mă inspir. Pentru mine vacanțele sunt momentul în care îmi vin cele mai tari idei. Proiectele mele la care țin cel mai mult și în care investesc energie, timp, creativitate și bani sunt proiectele a căror idei au venit în vacanțe. Am în notițe în telefon un fișier care se numește "idei Tenerife" și încă încerc să fac tot ce am scris acolo. Am avut o grămadă de idei de care sunt super entuziasmată. Lucrând într-o industrie creativă, vânătoarea de idei nu se termină niciodată. Sunt constant atentă în jurul meu la oameni, la locuri și las ca tot ce întâlnesc în jurul meu să mă inspire.

 

Cum prelungești starea de vacanță

Când se termină vacanța, plec repede în alta, haha. Eu ador vara, iar vara plec cât de mult pot. Peste tot, oriunde mă invită cineva sau cu orice ocazie văd că apare o plecare pe undeva, mă lipesc și fug și eu. Nu știu de unde am atâta energie vara să mă distrez, să fiu și plecată, dar să și muncesc. Vara fac cele mai multe chestii, overall, nu doar relaxare. Așa că, deoarece îmi place așa tare vara, am început să calculez vara de la 1 mai până pe 30 sept. La mine vara are 5 luni. Deci o prelungesc prin mindset, îmi propun că vara mea să înceapă mai repede și să se termine mai târziu.

#FizzUp by Pepsi este o campanie digital-driven care vrea să aducă efervescență, dând un FizzUp celor mai mai importante interese ale tinerilor – muzică, dans, experiențe, gașca de prieteni. În seria de interviuri [Fizz Up Mood], vorbim cu oameni din industriile creative despre momentele lor FizzUp, vara lui 2021 și experiențele memorabile de vacanță.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related