Casa Dimitrie Bolintineanu - Negustori 16. - unul dintre cele mai instagramabile locuri de Crăciun din București

Casa Dimitrie Bolintineanu - Negustori 16. - unul dintre cele mai instagramabile locuri de Crăciun din București

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, Casa Dimitrie Bolintineanu (the villa.), din Strada Negustori, nr. 16, se transformă într-un loc de poveste. Decorul ce mixează creativ clasicul cu inovația pune în valoare locația cu o puternică semnificație istorică, evaluată în anul 2023 la 6 milioane de euro grație lucrărilor de renovare realizate pe o perioadă de 2 ani de zile.

Piesa centrală a decorului de Crăciun este bradul - o instalație de artă impresionantă de 8 metri înălțime. Structura metalică acoperită de cetină de Nobilis este iluminată de peste 5000 de LED-uri Twinkly distribuite pe o instalație lungă de peste 320 de metri. Aceasta este cadoul nostru pentru bucureștenii care sunt îndrăgostiți de Crăciun.

"Bradul gigant reprezintă un simbol al generozității și bucuriei sărbătorilor de iarnă. Prin el ne dorim să aducem un omagiu tradițiilor de Crăciun, îmbinându-le cu tehnologia modernă. Am poziționat piesa centrală în gard, la stradă, tocmai pentru a oferi oamenilor un spațiu de poveste. Consider că decorarea spațiului este ceva obligatoriu pentru Crăciun, una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului. Pe lângă asta, mă simt dator față de companiile care au ales să își organizeze petrecerea de sfârșit de ani în spațiul nostru și doresc ca fiecare om care ne trece pragul în luna decembrie să aibă acel moment de uimire și admirație. Ador să văd o casă care spune o poveste și care oferă ceva comunității. Am ales să facem bradul în exterior tocmai pentru ca fiecare trecător să se bucure de această instalație gigant”, spune Vlad Mihalachioiu, the villa.

Toata amenajarea a fost făcută în parteneriat cu Florist Club România și City Flowers, iar zona de instalații inteligente Twinkly prin partenerii noștri Smart Decorations.

Vă așteptăm pe strada Negustori 16, pentru a vă bucura de sărbătoarea Crăciunului!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related