Descoperă the villa. Negustori 16 - Casă monument istoric pentru evenimente cu grădină și parcare proprie în centrul Bucureștiului

Descoperă the villa. Negustori 16 - Casă monument istoric pentru evenimente cu grădină și parcare proprie în centrul Bucureștiului

Fiecare eveniment este o nouă ocazie de a valorifica inovația și noutatea, iar alegerea locației este esențială pentru a asigura reușita unui eveniment.

the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu, monument istoric, situată în centrul orașului, la Km 0, aduce autenticitate și eleganță prin simplitate și inovație. Casa a fost renovată integral în 2023 iar acum se bucură de renovarea integrală a străzii Negustori, stradă ce face parte din Noul Centru Vechi al Bucureștiului. La noi găsești un spațiu modular ce se poate adapta pentru diferite tipuri de evenimente precum: lansări de produse, spectacole, congrese, conferințe de presă, sau momentele importante ale companiei dvs.

"Ne plac oaspeții și asta se vede prin calitatea serviciilor pe care le oferim. Alegând să faci un eveniment la the villa., câștigi un partener tehnic, un partener logistic, o echipă dedicată de F&B care gândește meniul special pentru tine și suportul logistic si implementarea pentru care plătești în altă parte. Practic vei participa la evenimentul tău ca un invitat." spun reprezentanții the villa.

 

Un cadru unic pentru evenimente unice

the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu, cu peste 160 de ani de istorie, oferă exclusivitate absolută, deschizându-și porțile doar pentru evenimente private și invitații lor. Renovarea meticuloasă subliniază un angajament față de zona premium, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la succesul evenimentului dumneavoastră.

"Prin politica noastră de acces restricționat, accentuăm importanța și prestigiul prezenței fiecărui invitat, bucurându-vă de o prezență numeroasă la orice eveniment organizat aici." spun reprezentanții the villa.


Despre închirierea locului, poți vorbi cu Liliana
Liliana Cristea – co-fondator +40 723 125 343 și pe emailul - [email protected]

Puțină lume știe de existența unei curți interioare scufundate, o idee a arhitectului de a aduce o zonă cu verdeață în eveniment. Această zonă este accesată de participanți prin Orangeria din sticlă și poate găzdui peste 100 de participanți dar și zona de mobilier de grădină pentru un cocktail party în mijlocul orașului.

Designul minimalist, logistica diversificată, experiența personalului și existența în locație a sistemelor tehnice audio, video, sonorizare și a unui catering personalizabil aduc în spațiu lansări ale brand-urilor precum: Armani, Chanel, Douglas, Coca Cola, Edenred, Magnapharm, Dell, Fujitsu Siemens, Banca Mondială, AmCham sau Uniunea Europeană. Ne bucurăm să îi vedem revenind în locație si oferind recomandări pentru evenimente private ale prietenilor. Anul acesta avem programate 12 botezuri și nunți în zona Premium, toate fiind recomandări ale participanților la un eveniment corporate.

Pentru a te convinge îți propunem să explorezi virtual the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu.

 

O săptămână din activitatea echipei poate însemna o conferință în Orangerie și un training în mansardă, a doua zi un brunch colorat cu 60 de participanți si o seară de networking cu peste 150, ziua următoare o lansare de produs hitech și o cină cu bucătărie moleculară. Totul este pe fast forward și fiecare eveniment reușit înseamnă mai multă experiență pentru noi pe care te vei putea baza atunci când ne alegi pentru afacerea ta.

"Într-o lume în care prezența pe social media este aproape obligatorie pentru vizibilitate, the villa. se distinge printr-o abordare naturală a acestei nevoi. În loc să creeze "cornere" specific instagramabile, întreaga locație devine un spațiu fotogenic datorită caracteristicilor sale unice", spune Liliana Cristea, co-fondator the villa. Event House.

 

Istorie, poveste dar nu facem rabat de la tehnologie

Spațiul a primit și un upgrade media, prin disponibilitatea în locație a unui nou ecran LED de ultimă generație, mai performant, mai mare și mai ușor de folosit, de la partenerul media MediaVan Advertising.

Totul este digitalizat, accesul furnizorilor se face pe bază de cod ușurând astfel accesul în locație. Ne bazăm pe un sistem de securitate modern, dispunând în același timp de back-up la back-up pentru zona de internet, conectivitate și energie.

"Viziunea noastră merge dincolo de a fi un simplu spațiu de evenimente. Prin fiecare eveniment, the villa. Event House din strada Negustori, Nr.16, devine o alternativă serioasă la sălile întunecate din hoteluri, devenind un reper în piața spațiilor neconvenționale.
În inima proiectului nostru se află dorința de a oferi un spațiu eclectic și plin de posibilități, deschizând ușile pentru brand-uri de renume, pasionaților de arhitectura tradițională și oricine dorește să creeze amintiri memorabile într-un cadru cu adevărat special", spune Vlad Mihălăchioiu, co-fondator the villa. Event House.

 

Accesul la evenimente se poate face extrem de ușor, pentru că vila este localizată în zona Rosetti, foarte aproape de metroul Universitate. Printre serviciile pe care le mai oferă, sunt și angajații permanenți, meniu de bar și catering personalizat, parcare cu 12 locuri, mobilier disponibil în locație, sistem audio pentru conferințe. Echipa de parteneri poate asigura servicii complete pentru orice tip de eveniment: audio / video, decorațiuni, divertisment sau servicii de promovare.

the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu nu este nu doar un spațiu de evenimente, ci un loc de dialog, inspirație și conectare pentru comunitate. Fiecare colț al casei spune o poveste, iar fiecare eveniment își lasă amprenta în istoria locului. Toți cei care caută mai mult decât un simplu spațiu de întâlnire, sunt așteptați să descopere the.villa și să contribuie la povestea colectivă a acestei clădiri speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related