the villa. Negustori 16 - Un spațiu neconvențional în care evenimentele devin povești memorabile

the villa. Negustori 16 - Un spațiu neconvențional în care evenimentele devin povești memorabile

În fiecare seară se întâmplă ”ceva” în București. Se simte în aer o efervescență specială, din ce în ce mai multe evenimente animă orașul în ultimii ani și fiecare încearcă să propună o experiență unică pentru participanți. Acum există și un loc de poveste pentru event-uri legendare.

[articol actualizat in 15.09.2023]

O bijuterie arhitectonică, ascunsă în centrul orașului, într-unul dintre cele mai pitorești cartiere din București, the villa. este mai mult decât o casă sau un loc pentru evenimente. Este un spațiu eclectic în care se întâlnesc istoria și neconvenționalul în decoruri spectaculoase, un cadru perfect pentru a crea experiențe memorabile. 

"De-a lungul timpului, călătorind și explorând diferite locații, am observat nu doar lipsa unor spații de evenimente specializate pentru companii, ci și uitarea unor locuri cu valoare istorică și culturală. Acest lucru m-a inspirat să dezvolt the villa. Event House - nu doar ca răspuns la o necesitate de piață, ci și ca manifest al pasiunii mele de a readuce la viață spații de mult uitate, dându-le o nouă șansă să exceleze în contemporaneitate”, spune Vlad Mihălăchioiu, owner the villa. Event House.

the villa. Event House și-a anunțat deschiderea oficială la sfârșit de august, printr-un eveniment special, destinat oamenilor din industria de evenimente care au vrut să vadă cum a fost transformată ”Casa Dimitrie Bolintineanu” în 2023, după 100 de ani de existență. 

 

Un reper istoric, neconvențional

Conferințe, lansări, party-uri, celebrări, show-uri, întâlniri formale sau informale, concerte, baluri, event-urile devin parte din legendele urbane. Locul în care se desfășoară evenimentele a devenit o parte esențială din experiența promisă. Povestea oricărui tip de event are nevoie de un cadru special de desfășurare, unul în care participanții să simtă ca fac parte dintr-o comunitate aleasă. 

the villa. Event House deschide pe harta orașului tocmai un astfel de spațiu, în care să fie spuse cele mai memorabile legende urbane. Cunoscută sub denumirea de ”Casa Dimitrie Bolintineanu”, cu o istorie de 100 de ani în Cartierul Armenesc, pe strada Negustori la numărul 16, the villa. este mai mult decât un loc pentru evenimente, este o intersecție în care istoria, arhitectura și frumusețea primesc o nouă viață, cu fiecare experiență care se întâmplă aici. 

”Viziunea noastră merge dincolo de a fi un simplu spațiu de evenimente. Dorim ca the villa. Event House din strada Negustori, Nr.16,  să devină un reper în piața spațiilor neconvenționale. În inima proiectului nostru se află dorința de a oferi un spațiu eclectic și plin de posibilități, deschizând ușile pentru brand-uri de renume, pasionați de arhitectura tradițională și oricine dorește să creeze amintiri memorabile într-un cadru cu adevărat special", spune spune Vlad Mihălăchioiu, owner the villa. Event House.

Casa Dimitrie Bolintineanu

 

Simboluri vechi, întâmplări noi

După ce a intrat în portofoliul de locații the villa. Event House, "Casa Dimitrie Bolintineanu" a fost transformată într-un spațiu vibrant și creativ, unde se întâlnesc tradiția și contemporaneitatea. Fiecare eveniment vine cu o nouă perspectivă, iar istoriile secolului trecut se întâlnesc cu poveștile prezentului. 

Strada Negustorilor are o istorie aparte, primind acest nume de la cunoscuta mahala a Negustorilor din zona Mântuleasa. Casa de la numărul 16 datează din a doua jumătate a secolului XIX, perioadă în care cartierul a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Aici și-a trăit ultimii ani din viață Dimitrie Bolintineanu, scriitor și om politic, autor al unuia dintre primele romane scrise în România.

Farmecul trecutului este încă prezent chiar și după atâta timp, de la ușile masive cu geamuri de cristal și camerele decorate cu stucaturi dantelate, până la designul interior, tunelul transparent de sticlă și grădina secretă din spatele vilei, care păstrează atmosfera secolului trecut. 

Clădirea a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți cunoscuți și a fost transformată, iar spațiul poate fi adaptat pentru orice tip de eveniment. Este potrivit pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă. 

”Casa Dimitrie Bolintineanu” este deschisă exclusiv pentru evenimente și poate fi închiriată în două variante pentru evenimente, care pot găzdui de la 30 la 250 de participanți. Se pot organiza conferințe în săli separate, dar și petreceri memorabile în grădină.

Suprafața totală este 762 metri pătrați, are 3 camere mari, o seră la parter, o seră la demisol împreună cu terasa interioară.
Locația principală dispune de un spațiu de peste 250 metri pătrați și este dotată cu un sistem audio-video de înaltă calitate, parcare, generator, sistem de alarmă și incendiu, precum și zonă de bar și catering. Locația secundară, mansarda, este ideală pentru 30 -100 participanți și are o suprafață de 175 mp.

the villa. Event House nu aduce doar un spațiu de poveste pentru evenimente, ci și o experiență de 8 ani pe piață și peste 200 de evenimente la care au participat mai mult de 10.000 de oameni. Echipa de parteneri poate asigura servicii complete pentru orice tip de eveniment: audio / video, decorațiuni, catering, divertisment și mobilier. 

Primul event memorabil în această clădire istorică a fost chiar deschiderea oficială a spațiului the villa. cu oameni din industria evenimentelor care au vrut să vadă cum o clădire veche de 100 de ani primește o viață nouă.

Despre inchirierea locului, poti vorbi cu Vlad.
Vlad Mihălăchioiu: +40 749 472 687 și pe emailul - [email protected]

”A venit momentul să ne extindem viziunea. Mândri, anunțăm extinderea într-un nou spațiu, permițând organizarea de evenimente de o amploare mai mare, cu până la 150 de participanți. Și nu în orice loc, ci în Casa Dimitrie Bolintinianu, o comoară arhitecturală și un monument istoric adus la viață în 2023 după peste 100 de ani de existență”, spune Vlad Mihălăchioiu.

GALERIE FOTO: Casa Dimitrie Bolintineanu /  the villa. Event House

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related