Media Direction se desparte de Cristian Mucichescu

Dupa mai bine de cinci ani petrecuti alaturi de Media Direction - din care ultimul an pe pozitia de Director Executiv - a sosit momentul in care Cristian Mucichescu isi va urma traseul profesional separat de agentie.

Atributiile lui Cristian Mucichescu precum si contul coordonat de acesta vor fi asimilate in mod natural de echipa. Media Direction are o structura de management bine conturata, formata din profesionisti care detin experienta relevanta in domeniu si care vor asigura pe mai departe cel mai inalt standard al serviciilor pentru clientii agentiei.

"Media Direction a ajuns la maturitate si la un grad inalt de profesionalism, in care structura de middle management, formata din nucleul de strategie si research, planning si buying, a ajuns sa ofere performanta pe care ne-o doream atunci cand am preluat managementul acestei companii, la inceputul anului 2007. Aceste obiective fiind atinse, ramane sa tintim si mai sus, prin sustinerea inovatiei, a excelentei si a parteneriatelor consolidate pana acum", spune Razvan Varabiescu, Managing Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related