What’s new, pussycat? 2023 – Conferința digitală gratuită, pentru comunitatea IT

What’s new, pussycat? 2023 – Conferința digitală gratuită, pentru comunitatea IT

Wantsome anunță cea de-a treia ediție a „What’s new, pussycat?”, conferința digitală gratuită pentru comunitatea IT. Evenimentul aduce laolaltă angajatori de top și joburi în IT, dar cuprinde și prezentarea celor mai noi previziuni și tehnologii.

Anul 2023 ne-a arătat cum progresele tehnologice pot redefini limitele cunoscutului. De la Inteligența Artificială, Machine Learning și Internet of Things până la inovațiile din securitatea cibernetică și tehnologii precum computerele cuantice, toate modelează imaginea unui viitor digital cel puțin provocator. În acest context, conferința „What’s new, pussycat?” este o ocazie excelentă și necesară de a lua pulsul industriei și a înțelege direcțiile pentru anul următor.

„Conferința What’s new, pussycat? este completarea tuturor demersurilor noastre din fiecare an, în care dezvoltarea profesioniștilor de mâine, promovarea învățării continue și susținerea comunității IT ne-au fost, și rămân, deviză. Ori, cum ne mai place nouă să spunem, conferința este cadoul nostru de Crăciun, pentru comunitate! Ne bucurăm că-l putem oferi cu sprijinul unor oameni valoroși și al partenerilor de nădejde”, a declarat Iuliana Anton, fondatoare Wantsome.

Conferința „What’s new, pussycat?” din acest an se va desfășura în mediul online, pe platforma Zoom, joi, 14 decembrie, începând cu ora 16, timp de aproximativ 2 ore.

Evenimentul se adresează profesioniștilor din IT, pasionaților de tehnologie și nu numai. Speakerii prezenți vor fi profesioniști de top din industria IT și domenii conexe. Participarea este pe bază de înscriere prin completarea formularului disponibil pus la dispoziție pe pagina evenimentului, de pe site-ul Wantsome.

Conferința digitală nu se lasă doar cu previziuni, ci și cu premii. E vorba de o tombolă cu 10 experiențe de învățare în valoare de 3.900 de euro, adică 10 locuri la cursul de Introducere în Programare. Pentru a participa la tombolă sunt necesare înscrierea prin formular și prezența la eveniment.

Premiile vor fi oferite câștigătorilor sub forma unor vouchere care pot fi utilizate în ianuarie 2024. Voucherele nu sunt nominale, așa că pot fi dăruite cuiva drag de Crăciun.

 

Câteva dintre temele abordate la conferința „What’s new, pussycat? 2023”

  • „AI is here to give you a raise, not get you fired”
  • „Database Trends 2024: Going Cloud”
  • „The state of website development”
  • „A Day in the Life of Tomorrow’s Designer”
  • „Accessibility (a11y) for the web”
  • „Quality Engineering in 2024”
  • „Comunicarea brandului personal în era digitală”
  • „How do we say cheap in professional?”
  • „Evoluția limbajelor de programare în rândul hacker-ilor”
  • „Java Horizons: A Glimpse into the Future of Java”
  • „Next-Level Coding: What’s Fresh in .NET 8”
  • „The road to HTTP3”, “Schimbă perspectiva!”
  • „Scurt moment de anxietate fiscală”
  • „Wellbeing 2024: tendințe pentru un viitor mai sănătos”

Cei care s-au alăturat în calitate de community partners sunt: It’s Wise, DevExperience, Vezuvian, WINK Public Multimedia, Tranzy.ai, Reading is Cool, The Writing School, AIESEC, LSE Iași, BEST Iași și Prime Iași.

Academia Prietenoasă de IT din Iași, Wantsome, a fost înființată în 2017 și este cea mai mare unitate de învățământ independent în IT din Nord-Estul României. În pandemie, Academia și-a mutat toate cursurile în online, oferind astfel românilor din toate colțurile țării și din străinătate șansa la educație în IT.

Anul 2023 a însemnat, în numere, 40 de programe de mentorat, 576 de participanți la cursuri, peste 70 specialiști IT care au beneficiat de finanțare 100% la cursuri de upgrade de skill-uri derulate cu fonduri europene, 18 lecții demonstrative și evenimente live, 10 workshop-uri gratuite pentru comunitate, 30 de săptămâni de HR și 30 de Unboxings (prezentare proiect final), 9 podcast-uri. Am ajuns la un total de absolvenți Wantsome angajați în peste 140 de companii IT. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related