adviser | chillimedia promoveaza ansamblul rezidential Liziera

Agentia adviser | chillimedia a realizat campania de promovare a ansamblului rezidential Liziera din Pipera - Tunari, aflat in apropiere de Scoala Americana, vis-à-vis de padurea din Pipera.

Pana in anul 2008 vor fi construite 4 blocuri: Stejar, Paltin, Arin si Frasin. Acestea contin un numar total de 176 de apartamente care vor beneficia de terase generoase ce pot fi transformate in adevarate gradini completand astfel imaginea verde a ansamblului.
"Atuurile principale ale proiectului sunt imprejurimile verzi si linistite, aerul proaspat si peisajele reconfortante. Complexul Rezidential Liziera va fi amplasat chiar langa padure, folosind in mod inteligent spatiul verde adiacent, care reprezinta peste 70% din suprafata ansamblului. Aceste caracteristici definesc un spatiu irezistibil pentru cei care vor sa imbine locuirea in spatiul urban cu placerea de a sta in mijlocul unei naturi cat mai putin afectate de civilizatie. De aici a rezultat conceptul creativ care sta la baza campaniei de promovare: e minunat sa traiesti langa padure" spune Cristina Nicsulescu, Director de Strategie la agentia adviser | chillimedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related