Publicitatea in lift - suport media in continua dezvoltare

Suport media relativ nou in Romania, reclama in lift a venit ca un raspuns al nevoii sporite de comunicare intr-o maniera neconventionala si de impact, in contextul aglomerarii tot mai mari de mesaje publicitare pe canalele media traditionale. La televizor, la radio, pe panourile stradale sau in cutiile postale se suprapun numeroase mesaje publicitare, de multe ori ale concurentilor directi. In lift, in schimb, poate exista exclusivitate pentru o marca, fapt ce contribuie semnificativ la diferentierea acesteia.

Elevate ramane lider pe piata publicitatii in lift din Romania, cu o cota de piata de 85%.
Cifra de 150 000 euro rulati in ultimul an de Elevate indica o crestere constanta a investitiilor in acest mediu de promovare. In acelasi timp, cele peste 50 de campanii promotionale, de imagine sau lansari de brand implementate de Elevate pentru clienti din diverse domenii de activitate demonstreaza penetrarea acestui nou suport media in randul marilor advertiseri din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

SectiuneRelated