Elevate media face reclama in lift

Elevate media promoveaza in Romania un nou canal de comunicare pentru advertiseri, intr-un spatiu de neocolit. Reclama in lift este un suport media atat de tip OOH (Out of home Advertising) cat si de formatul VCTH (Very close to home), un concept propriu de advertising dezvoltat pentru spatiile de reclama oferite de lifturile din blocuri. Acest suport faciliteaza o apropiere foarte mare de locuinta publicului tinta, atat fizic cat si emotional.

De multe ori ni se intampla, in timp ce calatorim cu liftul in blocul unde locuim sau in cladirea in care lucram, sa ne plictisim sau sa ne simtim incomodati de prezenta unei persoane straine. Este un spatiu inchis si monoton si de aceea cautam cu privirea un loc in care sa gasim ceva interesant de citit. De cele mai multe ori nu gasim insa decat instructiunile de folosire ale liftului. Studii internationale au aratat ca intr-un spatiu inchis, de dimensiuni reduse, in care nu exista stimuli vizuali sau auditivi, un mesaj publicitar are un impact foarte mare atat din punct de vedere al citirii acestuia (peste 95%) cat si din punct de vedere al ratei de memorare (peste 80%).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related