Audiente relevante din publicitate in lift? Elevate Media si IQ Communication isi unesc fortele

In 2009 liderii publicitatii in lift in Romania, Elevate Media (Bucuresti) si IQ Communication (Iasi) devin parteneri. Efectele colaborarii pentru clientii de publicitate: acoperire nationala si audiente relevante.

Elevate Media si IQ Communication au initiat colaborarea de facto la inceputul anului 2009: au ofertat locatiile impreuna urmarind sa maximizeze acoperirea pentru campaniile nationale ale clientilor. Testul primelor luni a functionat pentru clienti si pentru cele doua companii, astfel incat din martie parteneriatul devine oficial.

Parteneriatul consta in reprezentarea reciproca la vanzare a retelelor de lifturi. Valoarea adaugata de fiecare partener este forta de vanzare si notorietatea Elevate si reteaua nationala foarte bine dezvoltata de catre compania IQ Communication. Parteneriatul este incheiat in exclusivitate intre cele doua companii, colaborarile anterioare inceteaza de la 1 martie 2009.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related