Closing Heading for The Future

Closing Heading for The Future

AIESEC Bucuresti este o organizație internațională care dorește sa cultiveze conceptul de leadership printre tineri, prin experiențe practice și interculturale. Astfel, unul dintre scopurile noastre este să investim în potențialul tineretului românesc și să aducem companiile și mediul de business mai aproape de studenții din București.

Heading for The Future este un eveniment ce se desfășoară în București, pe o perioada de 4 saptamani, adresandu-se generații de studenți și avand ca scop formarea lor din punct de vedere profesional. Prin intermediul acestuia, ai oportunitatea de a-ți descoperi pasiunea în diverse domenii precum  IT, Marketing, Management, Vanzari, Resurse Umane, dar și de a-ti dezvolta abilități de soft skill, prin sesiuni practice susținute de experți. De asemenea, prin participarea la workshopuri, vei obține o certificare și diferite posibilități de internship și angajare din partea companiilor partenere.

În cadrul closingului, participanții au avut ocazia de a-și împărtăși experiența atât cu organizatorii, cat și între ei, formându-și o imagine mai clară asupra evenimentului. Aceștia si-au expus opiniile in legătură cu workshop-urile la care au participat și felul în care speakerii au reușit sa ii impacteze. Organizatoarea evenimentului, T. Rantia, a adus în fata oamenilor persoane care au oferit o prezentare interactivă despre produsele AIESEC: R. Neaga a vorbit despre experiența de neuitat din cadrul voluntariatului în străinătate și felul în care aceasta a contribuit atât la dezvoltarea sa personală, cat si profesionala. De asemenea, B. Cristea,Vicepreședintele departamentului de OutGoing Global Talent, a prezentat felul în care internshipul în străinătate este livrat, oferind toate detaliile tehnice din spatele acestora. Participantii au avut la dispoziție 30 de minute în care au putut sa discute cu speakerii, pentru a afla cat mai multe despre oportunitățile de care pot beneficia.

Totodata, cei prezenți s-au bucurat și de produse din partea Red Bull și Biborteni, avand la final ocazia de a-și crea propriul networking atat cu membrii asociației, cât și cu ceilalți participanți.

Vă invităm să participați și la următoarele evenimente marca AIESEC, prin care vă puteți dezvolta cunoștințele profesionale, aveți șansa de a vă crea propriul networking și puteți descoperi mai multe informații despre asociația noastră!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related