Bold School lansează un webinar gratuit despre TouchDesigner - vino să faci un upgrade BOLD

Bold School lansează un webinar gratuit despre TouchDesigner - vino să faci un upgrade BOLD

Bold School, o platformă unică unde poți învăța cum să creezi experiențe immersive, tehnici de creare a proiectelor cu ajutorul AI, educație financiară și dezvoltare antreprenorială. Mentorul BOLD, Tony Tampei, lansează un webinar pentru artiști, programatori, software designeri în care se va explora TouchDesigner.

Detalii Eveniment:

Data și Ora: 13 februarie, 19:00
Locație: Online
Participare: Gratuită

Tony Tampei este CTO Riift Studio și Bold School, cu peste 8 ani experiență în industrie. Mentorl va ghida participanții într-o călătorie captivantă prin universul TouchDesigner. Webinarul va dezvălui trucuri, sfaturi și tehnici esențiale pentru a exploata întregul potențial al acestei platforme inovatoare.

Toți cei prezenți vor avea parte de o surpriză specială, o ofertă unică și valoroasă așteaptă participanții la acest eveniment, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a îmbrățișa creativitatea în lumea TouchDesigner.

Bold School este prima școală de new media care a creat o comunitate dedicată dezvoltării personale și profesionale, oferind cursanților nu doar informații, ci și proiecte practice pe care aceștia le pot include în portofoliul lor. Cu mentori experimentați și programe inovatoare, ne propunem să transformăm potențialul în realitate.

Proiectul este susținut de George. Primul banking inteligent, Inovație BCR.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături la webinar și să explorăm împreună TouchDesigner!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related