Bold School lanseză webinarul Hero Path - sistematizarea echipelor și crearea proiectelor de impact

Bold School lanseză webinarul Hero Path - sistematizarea echipelor și crearea proiectelor de impact

Ai vrea să trăiești într-o lume în care colegii să te înțeleagă din jumătate de cuvânt? Sau departamentele din companie să colaboreze în sinergie și să livreze rezultatele așteptate? Suntem aici pentru a transpune dorința ta în realitate!

Hero Path - este instrumentul ce te ajută să testezi, implementezi și să dezvolți de la zero proiecte, rapid și eficient, având alături o echipă care știe exact ce și când trebuie să facă.

Dumitru Gangaliuc este fondatorul și directorul creativ al Bold School și Riift Studio, aducând cu el o vastă experiență în New Media și dezvoltarea afacerilor. Cu un background solid în antreprenoriat, Dumitru este dedicat să împărtășească din cunoștințele sale și să inspire comunitatea de antreprenori în căutarea unor schimbări semnificative în viața lor.

Detalii Eveniment:

Data și Ora: 15 februarie, 19:00
Locație: Online
Participare: Gratuită

"Hero Path" este mai mult decât un simplu webinar - este o călătorie în lumea antreprenoriatului și dezvoltării personale. Cu Dumitru Gangaliuc în frunte, acest curs aduce o perspectivă unică asupra etapelor prin care trece un personaj, similar cu cel din filme, și cum aceste etape pot fi aplicate pentru a construi șo idee de start-up.

Webinarul "Hero Path" este conceput pentru antreprenori creativi, freelanceri, fondatori de start-ups și cei din domeniul marketing, care doresc să facă o schimbare semnificativă în viața lor și să înțeleagă perspectivele de dezvoltare a unui business. Dumitru Gangaliuc împărtășește nu doar tehnici și strategii, ci și experiența sa reală în lumea afacerilor, oferind astfel participanților oportunitatea de a învăța din lecții practice și de a aplica în mod concret înțelegerile dobândite.

Bold School este prima școală de new media care a creat o comunitate dedicată dezvoltării personale și profesionale, oferind cursanților nu doar informații, ci și proiecte practice pe care aceștia le pot include în portofoliul lor. Cu mentori experimentați și programe inovatoare, ne propunem să transformăm potențialul în realitate. 

Proiectul este susținut de George. Primul banking inteligent, Inovație BCR.

Sunteți pregătit să vă începeți călătoria către succes? Alăturați-vă lui Dumitru Gangaliuc pe "Hero Path" și începeți să scrieți povestea succesului!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related