Caroli Foods Group schimbă designul ambalajelor pentru produsele brandului Caroli

Caroli Foods Group schimbă designul ambalajelor pentru produsele brandului Caroli

Începând cu luna ianuarie, produsele de sub brandul Caroli au ambalaje noi, reprezentând o schimbare importantă de design odată cu aniversarea a 30 de ani de la apariția brandului pe piața din România.

Prin această schimbare, consumatorii se vor putea bucura în continuare de produsele Caroli, dar ambalate acum în pachete cu un design modern și potrivit cu tendințele actuale de consum. În plus, această schimbare introduce și un element inovator, fiecare ambalaj având o coloristică specială, pentru a facilita alegerea la raft a consumatorului.

„Designul ambalajului unui produs joacă un rol important în decizia de cumpărare, în mod special în realitatea actuală, din ce în ce mai digitalizată și aflată într-o mișcare continuă. Odată cu lansarea noilor ambalaje, viziunea noastră a fost să oferim consumatorilor nu doar o schimbare de design, ci și o inovație. Astfel, o noutate absolută pentru această categorie o reprezintă introducerea în portofoliul brandului a diversificării cromatice pe game de produse. Prin această diferențiere vizuală inovatoare, alegerea consumatorului devine mai rapidă și mai ușor de efectuat. În același timp, prin design-ul special, ne-am dorit să conectăm noile generații cu istoria și calitatea produselor brandului Caroli, care aniversează 30 de ani anul acesta.“, declară Ana Maria Costea, Marketing Director Caroli Foods Group.

Detaliile de design ale noilor amblaje sunt:
- Background alb, cu textură din lemn;
- Design asemănător unei picturi în acuarelă;
- Culori specifice integrate în design în funcție de gama de produs. De exemplu, galben pentru crenvurștii cu piept de pui 80% carne (280 g) și roșu pentru crenvurștii din porc 80% carne (280 g).

Noile ambalaje comunică, de asemenea, autenticitatea brandului Caroli, din 1994, precum și faptul că produsele sunt Produse în România.

Toate aceste elemente sunt aduse în atenția cumpărătorilor în perioada ianuarie – aprilie printr-o campanie de comunicare 360⁰ special realizată pentru crenvurștii Caroli cu 80% carne din portofoliul brandului. 

 

„Noua campanie pentru gama de crenvurști Caroli – „Iubiți de muștar, doriți de ketchup” –,  continuă campania de comunicare lansată de brand anul trecut prin gama de salam Victoria. Agenția McCann Worldgroup România este partenerul nostru în acest proiect de comunicare iar în noua campanie pentru crenvurștii Caroli ne-am dorit să punem accentul pe pofta de un produs savuros și pe experiența de consum. Cu muștar sau ketchup, crenvurștii Caroli sunt alegerea potrivită în ambele situații, mai ales dacă asocierea se face cu un produs de calitate, cu 80% carne. Noul design și mesajul noii campanii vor aduce o creștere a vizibilității gamei la raft și vor crea o nouă legătură emoțională dintre produs și consumator“, declară Maria - Mirabela Chiriță, Brand Manager Caroli.

Noile ambalaje se aplică momentan pentru gama de crenvurști și se află la raft începând cu luna ianuarie, urmând ca, în perioada următoare, ambalajele noi să fie integrate pentru toate produsele brandului.

Caroli Foods Group este este unul dintre marii producători de pe piața produselor de carne ambalată din România. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara și o rețea extinsă de distribuție. Din 2017, Caroli Foods Group face parte din Sigma, un grup alimentar multinațional, cu operațiuni în Europa, America de Nord și de Sud. Sigma produce și comercializează mai multe categorii de produse, cum ar fi: carne ambalata și proaspătă, produse lactate, produse pe bază de plante, precum și alimente congelate sau gata de consum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related