De Halloween, agentia de publicitate Armada impreuna cu Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ii indeamna pe tineri sa nu le fie frica sa mearga la muzeu

De Halloween, agentia de publicitate Armada impreuna cu Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ii indeamna pe tineri sa nu le fie frica sa mearga la muzeu

Din pacate, in ziua de azi multi tineri au o retinere in a merge la muzeu. Mersul la film sau o iesire la bere suna uneori mai bine. Ne-am dorit sa atragem atentia asupra acestui lucru. In fiecare saptamana, la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, se organizeaza expozitii interesante si evenimente din care cu totii avem ceva de invatat.

Pentru a vorbi pe intelesul lor si pentru a facilita accesul la un astfel de eveniment, ne-am gandit sa le facem cunostinta cu Girafantoma. Este Girafa “Antipa” care s-a gandit sa se costumeze in fantoma de Halloween. Mai mult decat atat, este dornica sa faca selfie-uri cu oricine isi doreste asta si ii recompenseaza cu intrare gratuita la muzeu pe toti cei care posteaza selfie-ul impreuna cu #girafantoma pe paginile lor.

"E o invitatie spre mai bine, practic. Fiecare tanar care ajunge in muzeu va fi mai bogat si odata cu el, vom fi si noi. E genul de castig care nu se simte in portofel, ci in ceea ce ne defineste pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decat orice aspect material." Aura Sorescu-Alboiu (Creative Director Armada).

 

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” isi doreste sa contribuie la educarea si culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o lupta care nu se termina niciodata. Fiecare expozitie, fiecare eveniment are in spate efortul sustinut pe care echipa “Antipa” il depune constant fara sa oboseasca.

"Mesajul pe care incercam sa il transmitem tuturor este ca in stiinta lucrurile nu trebuie sa fie neaparat mereu foarte sobre; adesea este important sa descoperim latura amuzanta a muncii de cercetator." Luis Ovidiu Popa (Director General Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”).

 

Colaborarea dintre agentia de publicitate Armada si Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” aduce impreuna oamenii cu dorinta de a lupta pentru acelasi lucru. Sunt cei care nu se lasa usor si care nu vor sa renunte la ideea ca lumea poate fi mai buna.

Nu uitati sa nu va fie frica de muzeu! Intrati! E de bine!

 

Echipele participante:

Echipa “Antipa”:
Luis Ovidiu Popa – Director General
Biroul Relatii Publice, Marketing Cultural, Programe Educative:
Ligia Ben
Ancuta Bontas
Alexandru Busa
Lucian Chipuc
Mirela Dragos
Cristina Posner
Florentina Purdescu

Echipa Armada:
Aura Sorescu – Alboiu - Creative Director
Laurentiu Dumbrava – Head of Art
Octavia Briciag – Junior Art
Bogdan Obreja – Junior Copywriter 
Felicia Bolboceanu –  Account Manager
Tiberiu Tuluca - General Manager

Proiect realizat cu sprijinul Sagafilm.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related