Rogalski Damaschin preia comunicarea Forum Film România

Rogalski Damaschin preia comunicarea Forum Film România

Începând cu luna februarie, Rogalski Damaschin este agenția de comunicare Forum Film România, distribuitor exclusiv al peliculelor realizate de studiourile Disney, Pixar, Marvel, LucasFilm, 20th Century și Searchlight Pictures. În ultimii ani, compania distribuie şi titluri ale altor studiouri independente, cu producții internaționale sau locale. În plus față de România, Forum Film coordonează distribuția de filme și în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia și Israel, unde colaborarea cu Disney a început cu peste 50 de ani în urmă.

Colaborarea dintre agenție și Forum Film România vizează asigurarea de servicii de planificare, relații cu presa și liderii de opinie, dezvoltare de conținut, proiecte speciale și organizare de evenimente în jurul premierelor și avanpremierelor cinematografice.

De Forum Film România ne leagă o istorie lungă, din vremuri în care lansările cinematografice urmau alte coordonate decât în prezent. Ne bucurăm că drumurile noastre s-au intersectat din nou, într-un moment în care simțim cu toții efervescența revenirii în fața marilor ecrane și suntem norocoși să avem acces la culisele unei industrii atât de fascinante și importante pentru cultură și suflet.”, explică Alina Damaschin, Creative Partner, Rogalski Damaschin.

De 14 ani aducem pe marile ecrane din România adevărate fenomene culturale, iar pentru noi, fiecare film este un brand în sine. De aceea, este important să avem alături parteneri care simt, la fel ca noi, atât particularitățile industriei, cât și pe cele ale fiecărei producții în parte, așa încât orice lansare să fie o experiență care merită povestită.”, completează Andreea Zidaru, Manager General Forum Film România.

Primul proiect din cadrul colaborării îl reprezintă lansarea „Poor Things/ Sărmane creaturi”, un roller-coaster cinematografic, marca Yorgos Lanthimos și Emma Stone, care a avut avanpremiera de gală pe 7 februarie și poate fi vizionat în cinematografele partenere începând cu 8 februarie.

Cu peste 15 ani de activitate, Rogalski Damaschin este una dintre cele mai mari și performante agenții de comunicare din România, cu un portofoliu de clienți care activează în industriile de energie, financiar,  tehnologie, banking, farma, cultură, sport și produse de larg consum. Agenția este membră a PROI Worldwide de 12 ani și a fost clasată în anul 2020 pe locul 3 în topul celor mai creative agenții din EMEA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related