Modă, muzică, film. Project Atom duce brandurile românești pe scena globală

Modă, muzică, film. Project Atom duce brandurile românești pe scena globală

Creativitatea este un limbaj universal ce conectează brandurile românești la publicul global. Transformând viziunea creativă a brandurilor în experiențe memorabile, Project Atom devine designerul acestei conexiuni și promotorul identității românești la nivel internațional.

În 2023 am adus în atenția audiențelor din Tokyo,  Los Angeles și Londra 23 de branduri românești.

 

Super pop-up store @ Tokyo

Project Atom a organizat și implementat prezența a 9 branduri de modă din România la Tokyo: Irina Schrotter, NISSA – Demiuma Comimpex, Nissa Manufacture, Clemat Design – Venera Arapu, DeCorina Hats, Skindrome – Ioana Ciolacu, Zen Art Services – Păiși, CIM – Confecții Integrate Moldova, și Customisable Simplicated.

Am pus în lumină creativitatea și inovația industriei modei din România printr-un stand care a făcut cinste brandurilor românești de modă. Rezultatul a fost un super pop-up store, amplasat strategic în flow-ul de intrare al târgului, în armonie deplină cu arhitectura superbă a lobby-ului de la intrare. Am acordat o atenție specială contextului și scopului participării expozanților și delegaților României la târgul internațional. Am pregătit cu grijă integrarea acestora în mediul și în cultura japoneză, pentru a-și reprezenta brandurile cu succes și a-și extinde parteneriatele de afaceri pe piețele internaționale.

Cultura locală ne-a provocat să ne lărgim perspectiva și să acționăm optim într-un cadru de gândire și organizare specific japonez, ceea ce a condus la o colaborare foarte deschisă și productivă cu brandurile locale. Am reușit să fim rapizi, flexibili și inventivi în implementarea de soluții integrate complexe la mare distanță de casă. Cheia succesului a fost capacitatea de adaptare la un context nou, imprevizibil și mereu în schimbare.

 

Concerte și activări la The NAMM Show @Los Angeles

Project Atom a organizat cu suces participarea la The NAAM Show a 7 branduri din România, membre ale Uniunii Producătorilor de Fonograme din România: April Artist Management, Bulls Records, Cassotto Production, Overground Music, Schneider Productions, UNDĂ Recording și Universal Music Group.

Târgul internațional NAMM este un eveniment de prestigiu din industria produselor muzicale care are loc anual și reunește cele mai de seamă nume din industria muzicală la nivel mondial. La NAMM Show se întâlnesc producători, comercianți, muzicieni și entuziaști din întreaga lume, pentru a se bucura de instrumente, echipamente și tehnologii de ultimă oră, pentru a participa la reprezentații live, la ateliere de lucru și pentru a dezvolta noi parteneriate.

Am depus eforturi considerabile pentru ca prezența României la NAMM să aibă impact durabil. Am implementat activări inovatoare la standurile expozanților români, pentru a capta și menține interesul vizitatorilor printr-o experiență interactivă și memorabilă. Concertele pop-up pe care le-am organizat pe scena noastră au fost o inițiativă unică în cadrul târgului, creând o componentă artistică distinctă și oferindu-le vizitatorilor o experiență bogată în emoții și senzații.

Ne-am documentat foarte bine, pentru a dobândi o amplă înțelegere a contextului local și a specificului industriei muzicale de peste ocean. Parteneriatul cu organizatorul local, planificarea strategică și execuția atentă ne-au ajutat să punem la punct detaliile logistice și să configurăm standul României în linie cu specificul B2B și B2C al NAMM Show. Așa am reușit să construim o experiență inovatoare, personalizată, adaptată cu grijă la nevoile expozanților și special creată ca să capteze interesul vizitatorilor și să prilejuiască momente de conexiune autentică între participanți, pentru a iniția colaborări de succes.

 

Cinematografia și televiziunea românească, protagoniste la FOCUS, @ Londra

Project Atom a implementat experiența de expunere și conectare la FOCUS, Londra a 7 companii din industria cinematografică și a producțiilor de televiziune din România: 23 FILM, ALIEN FILMS ENTERTAINMENT, ICI Productions, IDEA FILM, Retina Film Production, RoCREATIVITY, Schneider Productions.

"FOCUS" este un eveniment de referință pentru industria filmului, televiziunii, publicității și jocurilor din Marea Britanie. Pe parcursul a două zile, participanții din întreaga lume se reunesc cu creatori și facilitatori din peste 100 de țări, pentru un schimb intens de idei și experiențe. Sesiunile de networking și conferințele devin o oportunitate valoroasă de conectare și învățare, contribuind la construirea de parteneriate și la dezvoltarea colaborărilor într-un cadru internațional dinamic.

Project Atom a gândit strategic designul pavilionului României, astfel încât grafica, elementele de branding și designul tematic să transmită cu efect esența și mesajele brandurilor. Am amplificat impactul acestora prin elemente digitale ce au extins spațiul de expoziție, oferindu-le vizitatorilor informații ample despre activitatea brandurilor românești, pentru a crea o impresie durabilă și a consolida conexiunile ulterioare evenimentului.

Din nou, înțelegerea detaliată a contextului local, colaborarea eficientă cu expozanții, stabilirea unor relații de încredere cu organizatorii, flexibilitatea, planificarea eficientă a costurilor pentru a crește calitatea implementării au amplificat prezența brandurilor românești la un eveniment atât de important pentru industria filmului și televiziunii cum este FOCUS. 

La Tokyo, Los Angeles și Londra am construit căi de conexiune și comunicare între culturi diferite, prin elemente autentice și incluzive, care au generat emoție, interes și încredere în brandurile românești.

Prin Project Atom, am creat un ecosistem de energii creative cu care dezvoltăm mereu experiențe inovatoare și de neuitat pentru clienții noștri, atât în zona B2B, cât și în cea B2C. Mereu ne-am dorit să executăm proiecte de marketing experiențial complexe, rapid și la un standard de înaltă calitate. În acest scop am construit atent o echipă cross-funcțională, cu expertiză completă de creație și implementare, care derulează proiectele de la brief până la debrief, conform conceptului agreat, fără obstacole și limitări. Astăzi, le oferim clienților noștri servicii BTL 360°, printr-o experiență agilă și completă.

Fiecare proiect pe care îl desfășurăm crește din angajamentul nostru față de creație, conexiune autentică, incluziune și engagement.  Creăm experiențe unice și transformăm în realitate viziunea clienților noștri. Când mai mulți oameni își doresc același lucru, totul e posibil!

Citește despre succesele noastre și despre secretele noastre. 

Le transmitem calde mulțumiri partenerilor de încredere care ne-au susținut și au contribuit la succesul acestor proiecte de excepție.

Mulțumim Future in Textiles (FIT) pentru sprijinul constant și pentru promovarea industriei textile din România.

Uniunii Producătorilor de Fonograme din România (UPFR) îi adresăm recunoștința noastră pentru parteneriatul solid și pentru contribuția semnificativă la promovarea muzicii românești peste hotare.

Romanian Advertising & Media Association (RAMA) a fost un partener esențial în demersurile noastre de promovare și comunicare.

Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE) îi mulțumim pentru susținerea financiară și sprijinul strategic.

Împreună, am construit punți durabile între culturi, sprijinind afirmarea României pe harta globală a creativității și inovației.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info




Branded


Related