Valentin Luca, parte din echipa de organizare a spectaculoasei nunți a familiei Ambani

Valentin Luca, parte din echipa de organizare a spectaculoasei nunți a familiei Ambani

Valentin Luca, unul dintre cei mai renumiți barmeni internaționali, a avut onoarea de a face parte din echipa de organizare și coordonare a evenimentului ce precede nunta din familia Ambani, cel mai grandios și rafinat eveniment la care a participat vreodată.

La invitația unei agenții din Mumbai, Valentin Luca a fost contactat pentru a asigura serviciile de bar în cadrul celor trei zile de nuntă, care au avut loc în perioada 1-3 martie. Acesta a coordonat o echipă impresionantă formată din 14 barmani profesioniști din diverse colțuri ale lumii, precum America, Spania, Georgia, Argentina, Italia, Rusia și Polonia.

Cu un meniu bogat și diversificat, Valentin Luca și echipa sa au fost pregătiți să ofere cele mai fine cocktail-uri, însă oaspeții au preferat să savureze băuturi simple, cum ar fi tequila cu apă minerală, gheață și lime. Cu toate acestea, pentru Mark Zuckerberg, Valentin a pregătit o surpriză specială, oferindu-i o sticlă de șampanie în valoare de 800 de euro.

Printre oaspeții de marcă care au trecut pe la barul condus de Valentin Luca se numără și celebrul magician David Blaine, care spre surprinderea barmanului, a solicitat doar apă plată cu multă gheață.

Nunta Ambani a fost organizată în trei locații diferite. În prima zi, evenimentul a fost asemănat cu un concert grandios, cu o scenă imensă pe care Rihanna a susținut un spectacol memorabil. A doua zi, a fost amenajat un parc de distracții, cu o scenă impresionantă unde cele două familii au pregătit câte o poveste sau dans special pentru oaspeți. Momentul surpriză al zilei a fost apariția lui Shah Rukh Khan, Salman Khan și Aamir Khan, care au interpretat un dans remarcabil, cu siguranță destinat să devină viral.

Ziua a treia a evenimentului s-a desfășurat la un templu, unde au fost prezenți nu mai puțin de 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice, creând astfel o atmosferă unică și impresionantă.

Valentin Luca, cunoscut pentru talentul și profesionalismul său în domeniul băuturilor, a declarat: "Este de departe cel mai grandios eveniment la care am participat vreodată. Sunt onorat că am avut ocazia să fac parte din echipa de organizare a nunții familiei Ambani și să contribui la o experiență memorabilă pentru toți invitații."

Valentin Luca este unul dintre cei mai apreciați barmeni internaționali, cu o vastă experiență în industria ospitalității. De-a lungul carierei sale, a avut oportunitatea de a colabora cu cele mai prestigioase locații și evenimente din întreaga lume, aducând în prim-plan creativitatea și pasiunea sa pentru arta mixologiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related