[România care ne place] Oana Titică: Nu aș pleca de aici. De ce să locuiesc într-o țară unde nu există ciorbă de fasole?!

[România care ne place] Oana Titică: Nu aș pleca de aici. De ce să locuiesc într-o țară unde nu există ciorbă de fasole?!

Oamenii sunt una dintre frumusețile României, în afară de politicieni, așa zice Oana Titică. Românii sunt calzi, deștepți și au mult simț al umorului (poate că acesta ne și salvează când lucrurile o iau razna în jurul nostru, aș adăuga). Oana crede că multe s-au schimbat în bine la noi și este încrezătoare că va fi și mai bine în următorii 5 ani. Iar atunci când își mai pierde optimismul, îl regăsește cu un pahar de prosecco și o prăjitură de la Cake Van din Militari.

"Acum 10 ani nu parca nimeni regulamentar, pentru că nu exista așa ceva. Sau dacă sunai la Poliție că vedeai un câine chinuit de un om, nu prea venea nimeni. Acum vin și îl duc pe psihopat la închisoare. Ce încerc să zic e că unele lucruri s-au schimbat în bine, iar poate peste 5 ani vor fi doar 10% din ăia care acum parchează prost", spune Oana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related